Пежо 508 е добар, но дали е доволно добар? (ВИДЕО)

Во денешно време границата меѓу конфекциските и премиум автомобилите станува сѐ потенка, а еден од оние модели кои придонесуваат на тоа чувство е новиот пежо 508. Спремен е за директна битка со фолксваген артеон, но нема да се повлече ни ауди А5 спортбек. Зад многу привлечниот надворешен дизајн лежи кокпит кој дава чувство на посебност, со осрите линии,