притисни ентер »

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација (ВИДЕО)

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација (ВИДЕО)

Нема Македонец кој деновиве не живее со фудбалската репрезентација која во недела го има својот прв настап на ЕП во Букурешт. Се пеат песни, се творат химни. Така деновиве една таква ни доаѓа од САД, и тоа од добро познатите сестри Невена и Калина Нешкоски кои се по потекло од Охрид. Се сеќавате дека пред две години тие пееја за РК Вардар, за тогаш

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација (ВИДЕО)

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација (ВИДЕО)

Нема Македонец кој деновиве не живее со фудбалската репрезентација која во недела го има својот прв настап на ЕП во Букурешт. Се пеат песни, се творат химни. Така деновиве една таква ни доаѓа од САД, и тоа од добро познатите сестри Невена и Калина Нешкоски кои се по потекло од Охрид. Се сеќавате дека пред две години тие пееја за РК Вардар, за тогаш

Сестрите Невена и Калина направија одлична песна за македонската фудбалска репрезентација 🎥

Сестрите Невена и Калина направија одлична песна за македонската фудбалска репрезентација 🎥

Деновиве Македонија живее во вистинска фудбалска еуфорија поради историскиот настап на нашата репрезентација на првото Европско првенство Букурешт. Се за ЕУРО 2021 на едно место, домаќини, групи, распоред, најава, анализа, очекувања, предлог типови, ковид протоколи, правила, рестрикции Пред вакви настани секогаш се појавуваат разни, песни и химни,

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација (ВИДЕО)

Сестрите Невена и Калина: Пееја за Вардар, сега со химна за фудбалската репрезентација (ВИДЕО)

0 Нема Македонец кој деновиве не живее со фудбалската репрезентација која во недела го има својот прв настап на ЕП во Букурешт. Се пеат песни, се творат химни. Така деновиве една таква ни доаѓа од САД, и тоа од добро познатите сестри Невена и Калина Нешкоски кои се по потекло од Охрид. Се сеќавате дека пред две години тие пееја за РК Вардар, за тогаш

(Видео) Две прекрасни македонски девојки направија химна за македонските фудбалери

(Видео) Две прекрасни македонски девојки направија химна за македонските фудбалери

Невена, Наум и Калина Нешкоски, Македонци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која вчера пристигна во Букурешт и наскоро ќе настапува на Европското првенство. По „Одиме на Европско првенство“ од ВИС „Рисови“ и „Македонија на Европско“ на ДНК со дел од македонската естрада, сега е објавена

(Видео) Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

(Видео) Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Невена, Наум и Калина Нешкоски, Македонци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која вчера пристигна во Букурешт и наскоро ќе настапува на Европското првенство. По „Одиме на Европско првенство“ од ВИС „Рисови“ и „Македонија на Европско“ на ДНК со дел од македонската естрада, сега е објавена

(Видео) Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

(Видео) Сестрите Невена и Калина објавија нова химна за македоснките фудбалери

Невена, Наум и Калина Нешкоски, Македонци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која вчера пристигна во Букурешт и наскоро ќе настапува на Европското првенство. По „Одиме на Европско првенство“ од ВИС „Рисови“ и „Македонија на Европско“ на ДНК со дел од македонската естрада, сега е објавена

Cecтрите oxpиѓанки кои живeaт во САД обjaвиja нова xимна и видeocпот за македонските фудбалски xepoи (Видео)

Cecтрите oxpиѓанки кои живeaт во САД обjaвиja нова xимна и видeocпот за македонските фудбалски xepoи (Видео)

Невена, Наум и Калина Нешкоски, нашинци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која веќе е во Букурешт и ќе настапува на Европското првенство. После ВИС „Рисови“ и нивната официјална навивачка химна за Македонија на ЕУРО 2020 насловена: „Одиме на Европско првенство“, ДНК со дел од македонската

Сестрите охриѓанки кои живеат во САД објавија нова химна и видеоспот за македонските фудбалски херои (Видео)

Сестрите охриѓанки кои живеат во САД објавија нова химна и видеоспот за македонските фудбалски херои (Видео)

Невена, Наум и Калина Нешкоски, нашинци кои живеат во САД, создадоа уште една химна за поддршка на македонската фудбалска репрезентација, која веќе е во Букурешт и ќе настапува на Европското првенство. После ВИС „Рисови“ и нивната официјална навивачка химна за Македонија на ЕУРО 2020 насловена: „Одиме на Европско првенство“, ДНК со дел од македонската

„Але, але Македонија“ – уште една навивачка химна за македонските фудбалери на ЕУРО (ВИДЕО)

„Але, але Македонија“ – уште една навивачка химна за македонските фудбалери на ЕУРО (ВИДЕО)

По саше Љолес и Пеце од „Суперхикс“ односно ВИС „Рисови“ и нивната официјална навивачка химна за Македонија на ЕУРО 2020 насловена: „Одиме на Европско првенство“, ,се појавија ДНК и дел од македонската естрада со нивната „Македонија на Европско“, а сега еве ја и третата навивачка песна за неполн месец. Невена, Наум и Калина Нешкоски создадоа уште една