притисни ентер »

Куршумот одел ДИРЕКТНО во срцето, но МАЛА БИБЛИЈА му го спасила животот: Боливиски полицаец среќно останал жив (ВИДЕО)

Куршумот одел ДИРЕКТНО во срцето, но МАЛА БИБЛИЈА му го спасила животот: Боливиски полицаец среќно останал жив (ВИДЕО)

Куршумот одел ДИРЕКТНО во срцето, но МАЛА БИБЛИЈА му го спасила животот: Боливиски полицаец среќно останал жив (ВИДЕО) Мала библија му го спасила животот на еден полицаец од Боливија, кој демонстрантите го пукале во гради. Полицаецот рекол дека „чудесниот“инцидент се случил вчера кога во градот Јапакани демонстрантите пукале во него. Оскар Гутиерез,

Куршумот одел ДИРЕКТНО во срцето, но МАЛА БИБЛИЈА му го спасила животот: Боливиски полицаец среќно останал жив (ВИДЕО)

Куршумот одел ДИРЕКТНО во срцето, но МАЛА БИБЛИЈА му го спасила животот: Боливиски полицаец среќно останал жив (ВИДЕО)

Оскар Гутиерез, шеф на Специјалната единица за борба против злосторства, рекол дека куршумот кој бил истрелан кон полицаецот доаѓал од оружје кое било украдено од полицијата. Мала библија му го спасила животот на еден полицаец од Боливија, кој демонстрантите го пукале во гради. Полицаецот рекол дека „чудесниот“инцидент се случил вчера кога во градот

Библија МУ ГО СПАСИ ЖИВОТОТ на полицаец на протестите во Боливија (ВИДЕО)

Библија МУ ГО СПАСИ ЖИВОТОТ на полицаец на протестите во Боливија (ВИДЕО)

Библија му го спаси животот на боливиски полицаец, кој беше застрелан во градите од страна на демонстрантите. Полицаецот изјави дека „чудесниот“ инцидент се случил вчера во градот Јапакана, откако бил испукан метак кон него. Оскар Гутиерез, шеф на Специјалната единица за борба против криминалот во Санта Круз, тврди дека куршумот испукан кон полицаецот

Библија МУ ГО СПАСИ ЖИВОТОТ на полицаец на протестите во Боливија (ВИДЕО)

Библија МУ ГО СПАСИ ЖИВОТОТ на полицаец на протестите во Боливија (ВИДЕО)

Библија му го спаси животот на боливиски полицаец, кој беше застрелан во градите од страна на демонстрантите. Полицаецот изјави дека „чудесниот“ инцидент се случил вчера во градот Јапакана, откако бил испукан метак кон него. Оскар Гутиерез, шеф на Специјалната единица за борба против криминалот во Санта Круз, тврди дека куршумот испукан кон полицаецот

(Видео) Библијата му го спасила животот: Kypшумот одел право во срце

(Видео) Библијата му го спасила животот: Kypшумот одел право во срце

Библијата му го спасила животот на полицаец од Боливија кога демонстрантите го пykaле во градите. Полицаецот рекол дека “чудниот” инцидент се случил вчера во градот Јапкан. Оскар Гутиерез, шефот на Специјалната единица за борба против kpиминал на Санта Круз, тврди дека kypшумот излегол од ykpaдено opyжје од полициjaта.