притисни ентер »

Славески: Што да очекувате од една власт кога не знае дали е за прогресивен или за рамен данок

Славески: Што да очекувате од една власт кога не знае дали е за прогресивен или за рамен данок

Професорот Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашното гостување на дебатата на телевизија 24 се осврна на проектите од програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на овие предвремени парламентарни избори. „Она што е клучно во програмата на ВМРО-ДПМНЕ, Проект обнова, е што тука започнуваме со она „се обврзуваме“. Тоа е клучно, затоа ние се

Славески: СДСМ создава неизвесност затоа што не може да одлучи дали е за прогресивен или рамен данок

Славески: СДСМ создава неизвесност затоа што не може да одлучи дали е за прогресивен или рамен данок

Славески: СДСМ создава неизвесност затоа што не може да одлучи дали е за прогресивен или рамен данок Професорот Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашното гостување на дебатата на телевизија 24 се осврна на проектите од програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на овие предвремени парламентарни избори. „Она што е клучно во програмата на

Обраќање на Трајко Славески член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ околу програмата на неговата партија

Обраќање на Трајко Славески член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ околу програмата на неговата партија

Скопје, 29 јуни 2020 Професорот Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашното гостување на дебатата на телевизија 24 се осврна на проектите од програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на овие предвремени парламентарни избори. „Она што е клучно во програмата на ВМРО-ДПМНЕ, Проект обнова, е што тука започнуваме со она „се обврзуваме“. Тоа е

Славески: СДСМ заговара неизвесност, тоа ќе го прекине ВМРО-ДПМНЕ!

Славески: СДСМ заговара неизвесност, тоа ќе го прекине ВМРО-ДПМНЕ!

Професорот Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашното гостување на дебатата на ТВ 24 се осврна на проектите од програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на овие предвремени парламентарни избори. Тој посочи дека програмата на ВМРО-ДПМНЕ е одговор на новото време, ова е понуда на модел на раст. „Се покажа дека не можат компаниите да издржат

Обраќање на Трајко Славески член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ околу програмата на неговата партија

Обраќање на Трајко Славески член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ околу програмата на неговата партија

Скопје, 29 јуни 2020 Професорот Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашното гостување на дебатата на телевизија 24 се осврна на проектите од програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на овие предвремени парламентарни избори. „Она што е клучно во програмата на ВМРО-ДПМНЕ, Проект обнова, е што тука започнуваме со она „се обврзуваме“. Тоа е

Славески: Со платежните картички, власта сака предизборно да купи гласови

Славески: Со платежните картички, власта сака предизборно да купи гласови

Коинциденцијата на времето со платежните картички не е случајна. Со овој потег власта сака да ја добие наклонетоста на граѓаните.Но, подобро ќе беше да го смени барем наративот, а не да ги манипулира луѓето со пари на даночните обврзници или со пари што ќе ги позајмува да прави лажна слика дека помага, напротив прави штета, вели универзитетскиот професор

Славески: СДСМ создава неизвесност затоа што не може да одлучи дали е за прогресивен или рамен данок

Славески: СДСМ создава неизвесност затоа што не може да одлучи дали е за прогресивен или рамен данок

Професорот Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашното гостување на дебатата на телевизија 24 се осврна на проектите од програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на овие предвремени парламентарни избори. „Она што е клучно во програмата на ВМРО-ДПМНЕ, Проект обнова, е што тука започнуваме со она „се обврзуваме“. Тоа е клучно, затоа ние се

Славески: Мерката помош за компаниите треба да продолжи и во јули и август зошто има големи последици од корона кризата

Славески: Мерката помош за компаниите треба да продолжи и во јули и август зошто има големи последици од корона кризата

Славески: Мерката помош за компаниите треба да продолжи и во јули и август зошто има големи последици од корона кризата Помошта за компаниите кои тешко се снаоѓаат и не можат да работат треба да продолжи и за јули и август, рече професорот Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашното гостување на дебатата на телевизија 24 на која се осврна

Славески: СДСМ создава неизвесност затоа што не може да одлучи дали е за прогресивен или рамен данок Славески: СДСМ создава неизвесност затоа што не може да одлучи дали е за прогресивен или рамен данок

Славески: СДСМ создава неизвесност затоа што не може да одлучи дали е за прогресивен или рамен данок Славески: СДСМ создава неизвесност затоа што не може да одлучи дали е за прогресивен или рамен данок

Професорот Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашното гостување на дебатата на телевизија 24 се осврна на проектите од програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на овие предвремени парламентарни избори. „Она што е клучно во програмата на ВМРО-ДПМНЕ, Проект обнова, е што тука започнуваме со она „се обврзуваме“. Тоа е клучно, затоа ние се

Славески: Со платежните картички, власта на СДСМ сака предизборно да купува гласови

Славески: Со платежните картички, власта на СДСМ сака предизборно да купува гласови

,,Коинциденцијата на времето со платежните картички не е случајна. Со овој потег власта сака да ја добие наклонетоста на граѓаните.Но, подобро ќе беше да го смени барем наративот, а не да ги манипулира луѓето со пари на даночните обврзници или со пари што ќе ги позајмува да прави лажна слика дека помага, напротив прави штета”, вели универзитетскиот

Славески: Прва грешка која се направи беше тоа што немаше помош за март

Славески: Прва грешка која се направи беше тоа што немаше помош за март

Помошта за компаниите кои тешко се снаоѓаат и не можат да работат треба да продолжи и за јули и август, рече професорот Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ на вечерашното гостување на дебатата на телевизија 24 на која се осврна на проектите од програмата со која ВМРО-ДПМНЕ настапува на овие предвремени парламентарни избори. Се покажа дека не