Не ја напушташ ! Никогаш ! За ништо, за никоја…

Kако да знаеш дека вистински сакаш жена? Еден дечко да ви раскаже… Не мешајте заљубеност ниту физичка привлечност. Се тоа е привремено. Жената мора да ја осетиш. Кога прв пат ќе ја видиш, кога прв пат ќе ја допреш. Кога прв пат со очите ќе прозбори. Убава е, но тебе повеќе те привлекува начинот на кои оди, како се смее, како поминува со прстите низ