притисни ентер »

Кирил Џајковски го претопи „Тешкото“ во „Врбина зора“ или „Willow Dawn“ (Саундртак за „Врба“)

Кирил Џајковски го претопи „Тешкото“ во „Врбина зора“ или „Willow Dawn“ (Саундртак за „Врба“)

По првиот сингл „Ред Сафари“ од саундракот за филмот “Врба“, кој неодамна беше промовиран, промовирана е уште една музичка тема која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги урива рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Инаку, идејата за музичката тема

Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“

Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“

<p>Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Идејата за музичката тема „Willow Dawn“ (Врбина зора) на Џајковски е претопување на „Тешкото“ во модерен ритам.</p> <p>– Идејата за „Willow Dawn“ тргна од Милчо, кој предложи да се проба некоја модерна верзија на „Тешкото“. Јас имав

(Видео) Модерен ритам на „Тешкото“ во спотот на Кирил Џајковски за „Врба“

(Видео) Модерен ритам на „Тешкото“ во спотот на Кирил Џајковски за „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, зад која стои композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги урива рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Но, филмот „Врба“, наскоро си оди од македонските киносали, и профолжува со светските филмски фестивали

Нов спот на Кирил за „Врба“, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Нов спот на Кирил за „Врба“, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги руши рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба“, бидејќи

Нов спот на Кирил Џајковски за „Врба”, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Нов спот на Кирил Џајковски за „Врба”, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба”, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги руши рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба”, бидејќи

(Видео) Модерен ритам на „Тешкото“ во спотот на Кирил Џајковски за „Врба“

(Видео) Модерен ритам на „Тешкото“ во спотот на Кирил Џајковски за „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, зад која стои композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги урива рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Но, филмот „Врба“ наскоро си оди од македонските киносали и профолжува со светските филмски фестивали

(ВИДЕО) Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“

(ВИДЕО) Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Идејата за музичката тема „Willow Dawn“ (Врбина зора) на Џајковски е претопување на „Тешкото“ во модерен ритам. – Идејата за „Willow Dawn“ тргна од Милчо, кој предложи да се проба некоја модерна верзија на „Тешкото“. Јас имав една идеја

Промовиран „Willow Dawn“- новиот спот на Кирил Џајковски за „Врба“

Промовиран „Willow Dawn“- новиот спот на Кирил Џајковски за „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги урива рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба“, бидејќи

Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“ ВИДЕО

Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“ ВИДЕО

Од продукцијата „Банана филм“ соопштија дека од кинопремиерата, „Врба“ за еден месец го гледале над 26.000 гледачи и дека филмот наскоро ќе си оди од македонските киносали и животот ќе го продолжи на светските филмски фестивали и во кинодистрибуција. Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот

Нов спот на Кирил за „Врба“ (ВИДЕО)

Нов спот на Кирил за „Врба“ (ВИДЕО)

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги руши рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба“, бидејќи

Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“

Нов спот со музика на Кирил Џајковски за филмот „Врба“

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Идејата за музичката тема „Willow Dawn“ (Врбина зора) на Џајковски е претопување на „Тешкото“ во модерен ритам. – Идејата за „Willow Dawn“ тргна од Милчо, кој предложи да се проба некоја модерна верзија на „Тешкото“. Јас имав една идеја

Нов спот на Кирил за „Врба“, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Нов спот на Кирил за „Врба“, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги руши рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба“, бидејќи

Џајковски објави втор спот за песна од „Врба“, филмот наскоро си оди од домашните киносали

Џајковски објави втор спот за песна од „Врба“, филмот наскоро си оди од домашните киносали

Кирил Џајковски објави втор спот за песна од новиот филм на Милчо Манчевски, „Врба“. По „Ред сафари“, тој ја промовираше песната „Врбина зора“ (Willow Dawn), во која, како што вели, го претопил „Тешкото“ во еден модерен ритам. „Идејата за ‘Врбина зора‘ тргна од Милчо, кој предложи да се проба некоја модерна верзија на ‘Тешкото‘. Јас имав една идеја

Нов спот на Џајковски за „Врба“, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија (ВИДЕО)

Нов спот на Џајковски за „Врба“, филмот наскоро си оди од киносалите во Македонија (ВИДЕО)

Промовирана е уште една музичка тема од саундтракот за филмот „Врба“, која ја потпишува композиторот Кирил Џајковски. Филмот на Милчо Манчевски во Македонија продолжува да ги руши рекордите на гледаност со над 26.000 гледачи за еден месец од кинопремиерата. Во таа насока, од продукцијата ги повикуваат гледачите да побрзаат да го гледаат „Врба“, бидејќи