притисни ентер »

Teтовчанец спаси 81-годишен старец од водите на Вардар

Teтовчанец спаси 81-годишен старец од водите на Вардар

Работникот С.С. (27) од Тетово, вчера од водите на реката Вардар го извадил Б.М.(81) од Скопје. Од лекар од Итна медицинска помош бил извршен преглед и било констатирано дека Б.М. е во добра состојба, по што бил вратен во неговиот дом. Како што соопшти денеска МВР, случајот бил пријавен вчера, во 14.32 часот во СВР Скопје. Лицето било извадено позади

Драма во Аеродром:  Младо момче спасило давеник од водите на Вардар

Драма во Аеродром: Младо момче спасило давеник од водите на Вардар

Работникот С.С. (27) од Тетово, вчера од водите на реката Вардар го извадил Б.М.(81) од Скопје. Од лекар од Итна медицинска помош бил извршен преглед и било констатирано дека Б.М. е во добра состојба, по што бил вратен во неговиот дом. Како што соопшти денеска МВР, случајот бил пријавен вчера, во 14.32 часот во СВР Скопје. Лицето било извадено позади

Градежен работник извадил старец од водите на Вардар

Градежен работник извадил старец од водите на Вардар

Градежен работник од Тетово спасил старец од водите на Вардар информираат од Министерството за внатрешни работи. Додка бил на раобта на објект во населбата Аеродром, тетовецот забележал човек во водата. Влегол во реката и го извадил 81-годишниот старец. Лекар од итната медицинска помош веднаш го прегледал човекот и било констатирно дека е во добра

Градежен работник во Тетово (27) спаси 81-годишен старец од водите на Вардар

Градежен работник во Тетово (27) спаси 81-годишен старец од водите на Вардар

Работникот С.С. (27) од Тетово, вчера од водите на реката Вардар го извадил Б.М.(81) од Скопје. Од лекар од Итна медицинска помош бил извршен преглед и било констатирано дека Б.М. е во добра состојба, по што бил вратен во неговиот дом. Како што соопшти денеска МВР, случајот бил пријавен вчера, во 14.32 часот во СВР Скопје. Лицето било извадено позади

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Фото: Илустрација Од водите на реката Вардар вчера бил спасен Б.М.(81) од Скопје, на подрачјето на општина Аеродром. Дваесет и седумгодишен градежник од Тетово го забележал мажот во реката, по што скокнал и го извадил, велат од полицијата. На местото на настанот стигнала Итната медицинска помош која констатирала дека скопјанецот е во добра состојба

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Драма со среќен крај се одвивала вчера на подрачјето на општина Аеродорм, кога од водите на реката Вардар бил спасен Б.М.(81) од Скопје. Дваесет и седумгодишен градежник од Тетово го забележал мажот во реката, по што скокнал и го извадил, велат од полицијата. На местото на настанот стигнала Итната медицинска помош која констатирала дека скопјанецот

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Драма со среќен крај се одвивала вчера на подрачјето на општина Аеродорм, кога од водите на реката Вардар бил спасен Б.М.(81) од Скопје. Дваесет и седумгодишен градежник од Тетово го забележал мажот во реката, по што скокнал и го извадил, велат од полицијата. На местото на настанот стигнала Итната медицинска помош која констатирала дека скопјанецот

ДРАМА ВО АЕРОДРОМ: Младо момче спасило давеник од водите на Вардар- еве ги деталите

ДРАМА ВО АЕРОДРОМ: Младо момче спасило давеник од водите на Вардар- еве ги деталите

ДРАМА ВО АЕРОДРОМ: Младо момче спасило давеник од водите на Вардар- еве ги деталите Работникот С.С. (27) од Тетово, вчера од водите на реката Вардар го извадил Б.М.(81) од Скопје. Од лекар од Итна медицинска помош бил извршен преглед и било констатирано дека Б.М. е во добра состојба, по што бил вратен во неговиот дом. Како што соопшти денеска МВР,

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Драма со среќен крај се одвивала вчера на подрачјето на општина Аеродорм, кога од водите на реката Вардар бил спасен Б.М.(81) од Скопје. Дваесет и седумгодишен градежник од Тетово го забележал мажот во реката, по што скокнал и го извадил, велат од полицијата. На местото на настанот стигнала Итната медицинска помош која констатирала дека скопјанецот

Градежен работник извадил старец од водите на Вардар

Градежен работник извадил старец од водите на Вардар

Градежен работник од Тетово спасил старец од водите на Вардар информираат од Министерството за внатрешни работи. Додка бил на раобта на објект во населбата Аеродром, тетовецот забележал човек во водата. Влегол во реката и го извадил 81-годишниот старец. Лекар од итната медицинска помош веднаш го прегледал човекот и било констатирно дека е во добра

Градежен работник спаси 81-годишен старец од водите на Вардар

Градежен работник спаси 81-годишен старец од водите на Вардар

Работникот С.С. (27) од Тетово, вчера од водите на реката Вардар го извадил Б.М.(81) од Скопје. Од лекар од Итна медицинска помош бил извршен преглед и било констатирано дека Б.М. е во добра состојба, по што бил вратен во неговиот дом. Како што соопшти денеска МВР, случајот бил пријавен вчера, во 14.32 часот во СВР Скопје. Лицето било извадено позади

81 годишен скопјанец жив е изваден од водите на Вардар

81 годишен скопјанец жив е изваден од водите на Вардар

Вчера во 14.32 часот во СВР Скопје било пријавено дека позади хотел на мост во изградба на подрачјето на Аеродорм, од водите на реката Вардар бил изваден Б.М.(81) од Скопје. Полициски службеници од СВР Скопје излегле на место на настанот и по извршен разговор со С.С.(27) од Тетово, тој појаснил дека, додека извршувал градежни работи на мостот, го забележал

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Драма со среќен крај се одвивала вчера на подрачјето на општина Аеродорм, кога од водите на реката Вардар бил спасен Б.М.(81) од Скопје. Дваесет и седумгодишен градежник од Тетово го забележал мажот во реката, по што скокнал и го извадил, велат од полицијата. На местото на настанот стигнала Итната медицинска помош која констатирала дека скопјанецот

Градежен работник спаси маж од водите на реката Вардар

Градежен работник спаси маж од водите на реката Вардар

На 20.11.2020 во 14.32 часот во СВР Скопје било пријавено дека позади хотел на мост во изградба на подрачјето на Аеродорм, од водите на реката Вардар бил изваден Б.М.(81) од Скопје. Полициски службеници од СВР Скопје излегле на место на настанот и по извршен разговор со С.С.(27) од Тетово, тој појаснил дека, додека извршувал градежни работи на мостот,

Гpaдeжник cпacил дeдo кoj ce дaвeл вo Вардар

Гpaдeжник cпacил дeдo кoj ce дaвeл вo Вардар

Градежник, кој работи на изградба на новиот мост „АСНОМ“ кај хотел „Русија“ вчера спасил дементен старец од давење, информираат од полицијата. -На 20.11.2020 во 14.32 часот во СВР Скопје било пријавено дека позади хотел на мост во изградба на подрачјето на Аеродрoм, од водите на реката Вардар бил изваден Б.М.(81) од Скопје. Полициски службеници од

Градежен работник на мостот во Аеродром спасил старец што го извадил од водите на Вардар

Градежен работник на мостот во Аеродром спасил старец што го извадил од водите на Вардар

Во петокот, во 14.32 часот во СВР Скопје било пријавено дека позади хотел на мост во изградба на подрачјето на Аеродорм, од водите на реката Вардар бил изваден Б.М.(81) од Скопје. Полициски службеници од СВР Скопје излегле на место на настанот и по извршен разговор со С.С.(27) од Тетово, тој појаснил дека, додека извршувал градежни работи на мостот,

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Тетовец скокнал во Вардар и спасил 81-годишен маж

Драма со среќен крај се одвивала вчера на подрачјето на општина Аеродорм, кога од водите на реката Вардар бил спасен Б.М.(81) од Скопје. Дваесет и седумгодишен градежник од Тетово го забележал мажот во реката, по што скокнал и го извадил, велат од полицијата. На местото на настанот стигнала Итната медицинска помош која констатирала дека скопјанецот

Млад тетовчанец скокнал во Вардар за да спаси 81 годишен човек, мисијата е успешна

Млад тетовчанец скокнал во Вардар за да спаси 81 годишен човек, мисијата е успешна

Стар дедо од 81 година паднал во Вардар, но го извадил и практично му го спасил животот млад тетовчанец кој вршел тука градежни работи. Снаата на стариот човек потврдила дека тој имал здравствени проблеми. Еве како дословно настанот го опиша Министерството за внатрешни работи. „Н а 20.11.2020 во 14.32 часот во СВР Скопје било пријавено дека позади