притисни ентер »

Cat S52: Најиздржливиот смартфон на пазарот

Cat S52: Најиздржливиот смартфон на пазарот

Издржливиот паметен телефон кој моментално е достапен на пазарот првенствено е наменет за оние коишто се вработени во тешка индустрија, но има и неколку карактеристики поради кои ќе ви се допадне на повеќето од вас.. Cat мобилните телефони неколку години наназад се познати по својата издржливост и отпорност, а со најновиот модел S52 покажаа дека во

(ВИДЕО) ИДЕАЛЕН ТЕЛЕФОН ЗА НEСМAСНИТE ЛУЃЕ: Oтпорен на пaѓaњe и работи под вода

(ВИДЕО) ИДЕАЛЕН ТЕЛЕФОН ЗА НEСМAСНИТE ЛУЃЕ: Oтпорен на пaѓaњe и работи под вода

CАТ телефоните последните гоидини се познати по својата издpжливocт и oтпoрнoст, а најновиот модел наречен S52 и тоа како е совршена комбинација од компактност, убав дизајн, oтпoрноcт и високи перформанси. Телефонот изгледа малку поголем, подебел и потежок. Напред има Gorilla Glass зaштитa, рамката е направена од алуминиум, а на задниот дел им многу

Cat S52 - најиздржливиот смартфон на пазарот

Cat S52 - најиздржливиот смартфон на пазарот

Издржливиот паметен телефон кој моментално е достапен на пазарот првенствено е наменет за оние коишто се вработени во индустријата, но има и неколку карактеристики поради кои ќе ви се допадне на повеќето од вас. Cat мобилните телефони неколку години наназад се познати по својата издржливост и отпорност, а со најновиот модел S52 покажаа дека во еден