притисни ентер »

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Како што јави дописничката на МИА од Атина, во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот меѓу Македонија и Грција и изрази

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Како што јави дописничката на МИА од Атина, во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот меѓу Македонија и Грција и изрази

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Како што јави дописничката на МИА од Атина, во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот меѓу Македонија и Грција и изрази

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот меѓу Македонија и Грција

Штајнмаер на Ципрас: Многу жалам што резултатот од референдумот не даде конечно решение

Штајнмаер на Ципрас: Многу жалам што резултатот од референдумот не даде конечно решение

Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот меѓу Македонија и Грција и изрази жалење за резултатот од референдумот, додека

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар и смел потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар и смел потег

Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Како што јави дописничката на МИА од Атина, во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот меѓу Македонија и Грција и изрази

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот меѓу Македонија и Грција и изрази жалење за резултатот од референдумот, додека

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Како што јави дописничката на МИА од Атина, во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот меѓу Македонија и Грција и изрази

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Атина, 11 октомври 2018 (МИА) - Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Како што јави дописничката на МИА од Атина, во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Ципрас- Штајнмаер: Договорот од Преспа е храбар потег

Храбар и смел потег, вака го карактеризираа договорот од Преспа, грчкиот премиер Алексис Ципрас и германскиот претседател Франк Валтер Штајнмаер на нивната денешна средба во премиерската палата во Атина. Како што јави дописничката на МИА од Атина, во изјавите на почетокот од средбата, Штајнмаер го поздрави договорот меѓу Македонија и Грција и изрази

loading...