притисни ентер »

ТРАГЕДИЈА го потресе домашниот моден свет: Почина манекенот Филип Алексовски

ТРАГЕДИЈА го потресе домашниот моден свет: Почина манекенот Филип Алексовски

Почина Филип Алексовски, член на „Моделс Ин“, а веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на агенцијата. Филип на први октомври ќе наполнеше 28 години. Роден е во Скопје, а со манекенство почнал да се занимава во 2008 година. Беше често ангажиран, како што пишува Наумовски, поради специфичниот изглед со кој им пркосеше на стереотипите

ТРАГЕДИЈА: Почина македонскиот модел на неполни 28 години

ТРАГЕДИЈА: Почина македонскиот модел на неполни 28 години

ТРАГЕДИЈА: Почина македонскиот модел на неполни 28 години Смртта на младиот манекен Филип Алексовски кој почина на само 27 години ја потресе јавноста. Филип на први октомври ќе наполнеше 28 години. Веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на македонската модна агенција „Модел Ин“ каде Алексовски долги години градеше кариеше

ТРАГЕДИЈА го потресе домашниот моден свет: Почина манекенот Филип Алексовски

ТРАГЕДИЈА го потресе домашниот моден свет: Почина манекенот Филип Алексовски

Почина Филип Алексовски, член на „Моделс Ин“, а веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на агенцијата. Филип на први октомври ќе наполнеше 28 години. Роден е во Скопје, а со манекенство почнал да се занимава во 2008 година. Беше често ангажиран, како што пишува Наумовски, поради специфичниот изглед со кој им пркосеше на стереотипите

Голема трагедија: Македонскиот модел почина на само 27 години

Голема трагедија: Македонскиот модел почина на само 27 години

Смртта на младиот манекен Филип Алексовски кој почина на само 27 години ја потресе јавноста. На први октомври Алексовски требало да наполни 28 години. Веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на македонската модна агенција „Модел Ин“ каде Алексовски долги години градеше кариеше. -Исклучителен професионалец и модел кој поседуваше

Модната сцена во Македонија во тага: Почина младиот манекен Филип Алексоски, долгогодишен член на модната агенција „Моделс Ин“

Модната сцена во Македонија во тага: Почина младиот манекен Филип Алексоски, долгогодишен член на модната агенција „Моделс Ин“

Модната сцена во Македонија деновиве е во тага поради смртта на младиот манекен Филип Алексовски, долгогодишен член на модната агенција „Моделс Ин“. Веста за заминувањето на ова момче кое имаше впечатлив изглед и талент и кое градеше успешна кариера во ова поле, предизвика тага кај сите оние што го познаваа и имаа можност да соработуваат со него. Роден

Пoчинa млaд мaнeкен – Мoднaта сцeнa во Мaкедонија денoвиве во тагa

Пoчинa млaд мaнeкен – Мoднaта сцeнa во Мaкедонија денoвиве во тагa

Модната сцена во Македонија деновиве е во тага поради смртта на младиот манекен Филип Алексовски, долгогодишен член на модната агенција „Моделс Ин“. Веста за заминувањето на ова момче кое имаше впечатлив изглед и талент и кое градеше успешна кариера во ова поле, предизвика тага кај сите оние што го познаваа и имаа можност да соработуваат со него, пренесува

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

На 28 години почина моделот Филип Алексовски, член на модната агенција „Моделс Ин“. Повеќе од десет години тој градеше успешна кариера во Македонија и регионот. „Постојат луѓе кои носат светлина во светот што е толку голема, дури и кога ќе си заминат, таа светлина ќе остане. Срцето ми е скршено“, вели Алек Наумовски од „Моделс Ин“ и додаде дека Филип

На неполни 28 години почина македонскиот манекен Филип Алексовски

На неполни 28 години почина македонскиот манекен Филип Алексовски

Смртта на младиот манекен Филип Алексовски кој почина на само 27 години ја потресе јавноста. Филип на први октомври ќе наполнеше 28 години. Веста за неговата смрт ја потврди и Алек Наумовски, првиот човек на македонската модна агенција „Модел Ин“ каде Алексовски долги години градеше кариеше. -Исклучителен професионалец и модел кој поседуваше огромни

Тажна вест: Збогување со манекенот Филип Алексовски

Тажна вест: Збогување со манекенот Филип Алексовски

Модната сцена во Македонија деновиве е во тага поради смртта на младиот манекен Филип Алексовски, долгогодишен член на модната агенција „Моделс Ин“. Веста за заминувањето на ова момче кое имаше впечатлив изглед и талент и кое градеше успешна кариера во ова поле, предизвика тага кај сите оние што го познаваа и имаа можност да соработуваат со него. Роден

Трагедија: Почина еден од најпознатите македонски манекени

Трагедија: Почина еден од најпознатите македонски манекени

Почина младиот Филип Алексовски, еден од најдобрите наши манекени, објави Машки магазин. Тој е роден на 1 Октомври 1993 година во Скопје. За прв пат се појавува на кастинг кај  Моделс Ин, неговата матична куќа во 2008 година, а потоа ги посетува курсевите во 2010 година. Нема официјални причини за смртта. Алексовски активно работеше како модел кај

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

Почина македонскиот модел Филип Алексовски на 28 години

На 28 години почина моделот Филип Алексовски, член на модната агенција „Моделс Ин“. Повеќе од десет години тој градеше успешна кариера во Македонија и регионот. „Постојат луѓе кои носат светлина во светот што е толку голема, дури и кога ќе си заминат, таа светлина ќе остане. Срцето ми е скршено“, вели Алек Наумовски од „Моделс … Continue reading Почина

Почина манекенот Филип Алексовски

Почина манекенот Филип Алексовски

Почина манекенот Филип Алексовски М.Р Пред 3 минути Фото: Фото: Принтскрин / Facebook Models in Македонката модна сцена во тага деновиве поради смртта на манекенот Филип Алексовски, член на модната агенција Модел Ин во чии рамки градеше долгогодишна успешна кариера. Веста за неговата смрт нè натажи сите, во негова чест да се потсетиме на кариерата

ТАЖНА ВЕСТ: Почина македонскиот манекен Филип Алексовски

ТАЖНА ВЕСТ: Почина македонскиот манекен Филип Алексовски

ТАЖНА ВЕСТ: Почина македонскиот манекен Филип Алексовски А.П. Пред 4 минути Филип Алексовски / Фото: Инстаграм Македонската модна сцена деновиве е во тага поради прераната смрт на манекенот Филип Алексовски, кој имаше само 28 години и беше член на модната агенција Модел Ин во чии рамки ја градеше својата успешна кариера. – Веста за неговата смрт нè

На само 28 години почина македонскиот манекен Филип Алексовски

На само 28 години почина македонскиот манекен Филип Алексовски

Македонската модна сцена во тага деновиве поради смртта на манекенот Филип Алексовски, член на модната агенција Модел Ин во чии рамки градеше долгогодишна успешна кариера. – Веста за неговата смрт нè натажи сите, во негова чест да се потсетиме на кариерата на овој манекен со маркантен и специфичен изглед, објави порталот stylist.mk. Роден е на 1 октомври