притисни ентер »

Фото: Таа е најатрактивна жена на свет

Фото: Таа е најатрактивна жена на свет

Поранешната Мис на Универзумот и еден од најпопуларните дами на социјалните мрежи, Olivija Kulpo, неодамна и официјално е најатрактивна жена во светот. Таа во понеделникот  ги информираше своите 4,1 милиони следбеници на Instagram дека списанието Maxim  ја ставил на прво место на листата на најубавите жени. По повод оваа ласкава титула, Оливија изјави

Olivia Culpo е најубавата жена на светот!

Olivia Culpo е најубавата жена на светот!

Според магазинот Максим, најубавата жена во светот е Olivia Culpo поранешна Мис на САД и Мис Универзум. “Отсекогаш се восхитував на изборот на Максим – 100 најубави, вклучувајќи  толку паметни и успешни жени кои ме инспирираа на безброј начини, и затоа мојата насловна е толку посебна. Се уште не можам да верувам”, напиша таа на Instagram. Прекрасната

Избрана најзгодната жена на планетата (ФОТО)

Избрана најзгодната жена на планетата (ФОТО)

Еден од најпознатите машки списанија во светот, „Максим“, ја прогласи Оливија Кулпо за најзгодна жена на светот. Оливија Кулпо, некогашната Мис универзум е најзгодната жена на планетата за 2019 година. Instagram Еден од најпознатите машки списанија во светот, „Максим“, ја прогласил Оливија за најзгодна жена на светот, која се нашла на првото место

Таа е најзгодната жена во светот

Таа е најзгодната жена во светот

Според изборот на магазинот Maxim, најзгодната жена на светот е Оливија Кулпо... Оливија Кулпо е поранешна Мис на САД и Мис на Универзумот. Убавата 27-годишничка е една од најпознатите модни инфлуенсерки на Instagram, која има над 4 милиони следбеници. „Отсекогаш му се восхитував на Maxim за избор на 100 најзгодни. Вклучија толку паметни и успешни

ФОТО: Оливија Кулпо е на самиот врв на листата „Хот 100“

ФОТО: Оливија Кулпо е на самиот врв на листата „Хот 100“

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

Оливија Кулпо е прогласена за најсексапилна жена на светот (ФОТО)

Оливија Кулпо е прогласена за најсексапилна жена на светот (ФОТО)

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

Оливија Кулпо е прогласена за најсексапилна жена на светот (ФОТО)

Оливија Кулпо е прогласена за најсексапилна жена на светот (ФОТО)

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

Манекенката Оливија Кулпо е најсекси жена на светот

Манекенката Оливија Кулпо е најсекси жена на светот

Машкиот магазин „Максим“ ја избра манекенката Оливија Кулпо за најсекси жена на светот за 2019 година. Таа во 2011 година е избрана за Мис на Америка, а во 2012 година беше прогласена за Мис Унивезум. По ова почна да работи како модел. Оливиа е еден од најбараните американски модели во светот. Таа работи модни ревии, а се најде и на насловните страници

ФОТО: Оливија е прогласена за најсексапилна жена на светот

ФОТО: Оливија е прогласена за најсексапилна жена на светот

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

Манекенката Оливија Кулпо е најсекси жена на светот

Манекенката Оливија Кулпо е најсекси жена на светот

Машкиот магазин „Максим“ ја избра манекенката Оливија Кулпо за најсекси жена на светот за 2019 година. Таа во 2011 година е избрана за Мис на Америка, а во 2012 година беше прогласена за Мис Универзум. По ова почна да работи како модел. Оливија е еден од најбараните американски модели во светот. Таа работи модни ревии, а се најде и на насловните страници

Фото: Оливиа Кулпо е најсексапилната жена  на светот за 2019

Фото: Оливиа Кулпо е најсексапилната жена на светот за 2019

На врвот на максимовата листа „Хот 100“ е убавата манекенка која се повеќе сака да биде актерка. Пред да ја започне кариерата како манекенка убавата Оливие учествувала на неколку избори за убавица . Во 2011 година е прогласена за МИс на Америка, потоа во 2012 ја понесе титулата и Мис Унивезум. Оливиа по разводот од НЛФ ѕвездата на Детроит Дени Амендол

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019 според списанието „Максим“

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019 според списанието „Максим“

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

Оливија Кулпо е прогласена за најсексапилна жена на светот (ФОТО)

Оливија Кулпо е прогласена за најсексапилна жена на светот (ФОТО)

Оливија Кулпо е прогласена за најсексапилна жена на светот (ФОТО) Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата

(ФОТО) Оливија е најсекси жена на светот!

(ФОТО) Оливија е најсекси жена на светот!

Според магазинот „Мaxim” Оливија Кулпо е најсекси жена на светот за 2019. година. На врвот на листата „Hot 100” на „Мaxim” за 2019. година се нашла убавата манекенка која се’ повеќе се обидува и во глумата. „Секогаш листата ‘Maxim Hot 100’ ја гледав со восхитување“, напишала убавата манекенка покрај насловната на популарниот магазин за изданието јули/август

Оливија Кулпо – најсексапилна жена на светот

Оливија Кулпо – најсексапилна жена на светот

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. „Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит“, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019 според списанието „Максим“

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019 според списанието „Максим“

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019 според списанието „Максим“

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019 според списанието „Максим“

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019 според списанието „Максим“

Оливија Кулпо – Најсексапилна жена за 2019 според списанието „Максим“

Според списанието „Максим“, најсексапилна жена на светот за 2019 година е манекенката Оливија Кулпо. Таа е на самиот врв на листата „Хот 100“ на бројот за јули-август. – Секогаш на „Максим Хот 100“ сум гледала со восхит, објави на Инстаграм моделот што се обидува и во во областа на глумата. – Има толку интелигентни и успешни жени кои ме инспирираа

„Максим“: Оливија Кулпо е најсекси жена за 2019

„Максим“: Оливија Кулпо е најсекси жена за 2019

САД- Машкиот магазин „Максим“ ја прогласи манекенката и мис Оливија Кулпо (27) за најсекси жена на светот. На традиционалниот годишен избор, Кулпо ја симна од тронот ланската победничка, моделот Кејт Аптон. Претходни победнички на изборот беа и Хејли Болдвин, Стела Максвел, Тејлор Свифт, Џесика Алба, Кети Пери, Мајли Сајрус, Линдзи Лохан, Џенифер Гарнер…