Made in Macedonia: Онлајн јога, бајки и боенки

Во време кога сите треба да се придржуваме на мерките и препораките, веруваме дека секој од вас бара начини како да го помине времето, посебно со најмладите членови. Денеска ќе ви презентираме три нови идеи, но од „домашно производство“. Погледнете ги и давајте поддршка на македонските креативци, уметници, компании од различна дејност. Јога за деца