притисни ентер »

Во прекин сообраќајот за влез и излез од Косово

Во прекин сообраќајот за влез и излез од Косово

Министерството за внатрешни работи информира дека поради изведување на градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези” – Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа утре во времето  од 9 до 12 часот и од 14 до 17 часот и во петок во периодот од 7

Утре и задутре во прекин сообраќајот од граничниот премин „Хани Елези“ – Качаник

Утре и задутре во прекин сообраќајот од граничниот премин „Хани Елези“ – Качаник

Поради изведување градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин „Хани Елези“ – Качаник, утре и задутре ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово. Како што соопшти МВР, прекинот во сообраќајот утре ќе биде во периодот од 9:00 до 12:00 часот и од 14:00 до 17:00 часот, а задутре

Прекин на сообраќајот кон Косово утре и задутре

Прекин на сообраќајот кон Косово утре и задутре

Прекин на сообраќајот кон Косово утре и задутре Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези„ – Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа на 07.12.(четврток) во

Утре и задутре во прекин сообраќајот од граничниот премин „Хани Елези“ – Качаник

Утре и задутре во прекин сообраќајот од граничниот премин „Хани Елези“ – Качаник

Поради изведување градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин „Хани Елези“ – Качаник, утре и задутре ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово. Како што соопшти МВР, прекинот во сообраќајот утре ќе биде во периодот од 9:00 до 12:00 часот и од 14:00 до 17:00 часот, а задутре

Прекин на сообраќајот кон Косово утре и задутре

Прекин на сообраќајот кон Косово утре и задутре

Поради изведување градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин „Хани Елези“ – Качаник, утре и задутре ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово. Како штѕо соопшти МВР, прекинот во сообраќајот утре ќе биде во периодот од 9:00 до 12:00 часот и од 14:00 до 17:00 часот, а задутре

Утре и задутре во прекин сообраќајот од граничниот премин „Хани Елези“ – Качаник

Утре и задутре во прекин сообраќајот од граничниот премин „Хани Елези“ – Качаник

Поради изведување градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин „Хани Елези“ – Качаник, утре и задутре ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово. Како што соопшти МВР, прекинот во сообраќајот утре ќе биде во периодот од 9:00 до 12:00 часот и од 14:00 до 17:00 часот, а задутре

МВР: Утре и задутре прекини во сообраќајот меѓу Скопје и Приштина

МВР: Утре и задутре прекини во сообраќајот меѓу Скопје и Приштина

Поради изведување градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин Хани Елези – Качаник, утре и задутре ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово. Како што соопшти МВР, прекинот во сообраќајот утре ќе биде во периодот од 9:00 до 12:00 часот и од 14:00 до 17:00 часот, а задутре

Утре привремен прекин на сообраќајот кон границата со Косово

Утре привремен прекин на сообраќајот кон границата со Косово

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи  на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези„ – Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа на 07.12.(четврток) во времето  од 09,00 до 12,00 часот и од 14,00 до

Сообраќајот од Македонија кон Косово затворен во следните два дена

Сообраќајот од Македонија кон Косово затворен во следните два дена

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези„ – Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа на 07.12.(четврток) во времето од 09,00 до 12,00 часот и од 14,00 до 17,00

loading...
Важна информација: Прекин на сообраќајот кон Косово утре и задутре

Важна информација: Прекин на сообраќајот кон Косово утре и задутре

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези„ – Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа на 07.12.(четврток) во времето од 09,00 до 12,00 часот и од 14,00 до 17,00

И утре во прекин сообраќајот за влез и излез од Косово, од Качаник

И утре во прекин сообраќајот за влез и излез од Косово, од Качаник

Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради изведување на градежни работи  на магистралниот пат Скопје – Приштина, поточно од косовскиот граничен премин („Хани Елези„ – Качаник) ќе биде во прекин сообраќајот во двата правци за влез и излез од Косово и тоа на 07.12.(четврток) во времето  од 09,00 до 12,00 часот и од 14,00 до