притисни ентер »

Николовски на средба со Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари: Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

Николовски на средба со Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари: Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

Николовски на средба со Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари: Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан Денеска остварив средба со Неговата Екселенција Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари, папски нунциј за Македонија и Бугарија и Франческа Адриана Скорза. На средбата уште еднаш беа потврдени односите на највисоко ниво помеѓу ВМРО-ДПМНЕ како демохристијанска

Николовски на средба со Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари: Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

Николовски на средба со Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари: Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

Денеска остварив средба со Неговата Екселенција Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари, папски нунциј за Македонија и Бугарија и Франческа Адриана Скорза. На средбата уште еднаш беа потврдени односите на највисоко ниво помеѓу ВМРО-ДПМНЕ како демохристијанска партија и Ватикан. Зачувувањето на демохристијанските вредности е од огромно значење за државата и

Николовски на средба со Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари: Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

Николовски на средба со Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари: Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

Денеска остварив средба со Неговата Екселенција Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари, папски нунциј за Македонија и Бугарија и Франческа Адриана Скорза. На средбата уште еднаш беа потврдени односите на највисоко ниво помеѓу ВМРО-ДПМНЕ како демохристијанска партија и Ватикан. Зачувувањето на демохристијанските вредности е од огромно значење за државата и

Николоски на средба со папскиот нунциј. Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

Николоски на средба со папскиот нунциј. Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

Денеска остварив средба со Неговата Екселенција Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари, папски нунциј за Македонија и Бугарија и Франческа Адриана Скорза. На средбата уште еднаш беа потврдени односите на највисоко ниво помеѓу ВМРО-ДПМНЕ како демохристијанска партија и Ватикан. Зачувувањето на демохристијанските вредности е од огромно значење за државата и

Николоски на средба со Пецорари и Скорза: Потврдени добрите односи меѓу ВМРО-ДПМНЕ и Ватикан

Николоски на средба со Пецорари и Скорза: Потврдени добрите односи меѓу ВМРО-ДПМНЕ и Ватикан

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски оствари средба со со Неговата Екселенција Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари, папски нунциј за Македонија и Бугарија и Франческа Адриана Скорза. - На средбата уште еднаш беа потврдени односите на највисоко ниво помеѓу ВМРО-ДПМНЕ како демохристијанска партија и Ватикан. Зачувувањето на демохристијанските

НИКОЛОСКИ НА СРЕДБА СО ПАПСКИОТ НУНЦИЈ: Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

НИКОЛОСКИ НА СРЕДБА СО ПАПСКИОТ НУНЦИЈ: Јакне соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Ватикан

Денеска остварив средба со Неговата Екселенција Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари, папски нунциј за Македонија и Бугарија и Франческа Адриана Скорза. На средбата уште еднаш беа потврдени односите на највисоко ниво помеѓу ВМРО-ДПМНЕ како демохристијанска партија и Ватикан. Зачувувањето на демохристијанските вредности е од огромно значење за државата и

Николоски оствари средба со Пецорари кој е папски нунциј за Македонија

Николоски оствари средба со Пецорари кој е папски нунциј за Македонија

Денеска остварив средба со Неговата Екселенција Монсињор Анселмо Гуидо Пецорари, папски нунциј за Македонија и Бугарија и Франческа Адриана Скорза, напиша потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски на Фејсбук. На средбата уште еднаш беа потврдени односите на највисоко ниво помеѓу ВМРО-ДПМНЕ како демохристијанска партија и Ватикан. Зачувувањето