притисни ентер »

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски, рече дека експлозивната направа што вчера беше пронајдена во кафуле во Прилеп е изолиран случај. Тој рече дека веќе постојат одредени сознанија и се преземаат сите потребни истражни дејствија за што поскоро решавање на случајот. Вчера од Јавното обвинителство соопштија дека рачната бомба фрлена

Истрагата без одговор кој ја фрли експлозивната направа во кафе бар во Прилеп

Истрагата без одговор кој ја фрли експлозивната направа во кафе бар во Прилеп

Embedded video for Истрагата без одговор кој ја фрли експлозивната направа во кафе бар во Прилеп Прилепското Основно јавно обвинителство чека полицијата да им ги достави снимките од камерите и да го добие извештајот од крим-техничкото вештачење од рачната бомба што вчера беше пронајдена во ветната бавча на кафулето „Кафе ин“ во старата прилепска чаршија

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски, рече дека експлозивната направа што вчера беше пронајдена во кафуле во Прилеп е изолиран случај. Тој рече дека веќе постојат одредени сознанија и се преземаат сите потребни истражни дејствија за што поскоро решавање на случајот. Вчера од Јавното обвинителство соопштија дека рачната бомба фрлена

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски, рече дека експлозивната направа што вчера беше пронајдена во кафуле во Прилеп е изолиран случај. Тој рече дека веќе постојат одредени сознанија и се преземаат сите потребни истражни дејствија за што поскоро решавање на случајот. Вчера од Јавното обвинителство соопштија дека рачната бомба фрлена

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски, рече дека експлозивната направа што вчера беше пронајдена во кафуле во Прилеп е изолиран случај. Тој рече дека веќе постојат одредени сознанија и се преземаат сите потребни истражни дејствија за што поскоро решавање на случајот. Вчера од Јавното обвинителство соопштија дека рачната бомба фрлена

Тасевски: Изолиран случај рачната бомба пред кафулето во Прилеп

Тасевски: Изолиран случај рачната бомба пред кафулето во Прилеп

Безбедносната состојба во Прилеп е поволна. Вчерашниот случај со пронајдената неексплодирана рачна бомба пред кафуле во центарот на Прилеп е изолиран за кој постојат одредени индиции, смета директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски кој денеска се сретна со прилепскиот градоначалник Илија Јованоски и командирот на прилепската полициска

Тасевски: Изолиран случај рачната бомба пред кафулето во Прилеп

Тасевски: Изолиран случај рачната бомба пред кафулето во Прилеп

Вчерашниот случај со пронајдената неексплодирана рачна бомба пред кафуле во центарот на Прилеп е изолиран за кој постојат одредени индиции, смета директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски кој денеска се сретна со прилепскиот градоначалник Илија Јованоски и командирот на прилепската полициска станица Кире Спиркоски. Тасевски, Јовановски

Тасевски по случајот со рачната бомба пред кафуле: Прилеп е безбеден крај, ситуацијата е под контрола

Тасевски по случајот со рачната бомба пред кафуле: Прилеп е безбеден крај, ситуацијата е под контрола

Безбедносната состојба во Прилеп е поволна. Вчерашниот случај со пронајдената неексплодирана рачна бомба пред кафуле во центарот на Прилеп е изолиран за кој постојат одредени индиции, смета директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски кој денеска се сретна со прилепскиот градоначалник Илија Јованоски и командирот на прилепската полициска

Тасевски: Изолиран случај рачната бомба пред кафулето во Прилеп

Тасевски: Изолиран случај рачната бомба пред кафулето во Прилеп

Безбедносната состојба во Прилеп е поволна. Вчерашниот случај со пронајдената неексплодирана рачна бомба пред кафуле во центарот на Прилеп е изолиран за кој постојат одредени индиции, смета директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски кој денеска се сретна со прилепскиот градоначалник Илија Јованоски и командирот на прилепската полициска

Тасевски: Прилеп е безбеден град, рачната бомба пред кафулето e изолиран случај

Тасевски: Прилеп е безбеден град, рачната бомба пред кафулето e изолиран случај

Безбедносната состојба во Прилеп е поволна. Вчерашниот случај со пронајдената неексплодирана рачна бомба пред кафуле во центарот на Прилеп е изолиран за кој постојат одредени индиции, смета директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски кој денеска се сретна со прилепскиот градоначалник Илија Јованоски и командирот на прилепската полициска

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Тасевски: Експлозивната направа во кафулето во Прилеп е изолиран случај

Директорот на Бирото за јавна безбедност, Сашо Тасевски, рече дека експлозивната направа што вчера беше пронајдена во кафуле во Прилеп е изолиран случај. Тој рече дека веќе постојат одредени сознанија и се преземаат сите потребни истражни дејствија за што поскоро решавање на случајот. Вчера од Јавното обвинителство соопштија дека рачната бомба фрлена

Тасевски: Изолиран случај рачната бомба пред кафулето во Прилеп

Тасевски: Изолиран случај рачната бомба пред кафулето во Прилеп

Безбедносната состојба во Прилеп е поволна. Вчерашниот случај со пронајдената неексплодирана рачна бомба пред кафуле во центарот на Прилеп е изолиран за кој постојат одредени индиции, смета директорот на Бирото за јавна безбедност Сашо Тасевски кој денеска се сретна со прилепскиот градоначалник Илија Јованоски и командирот на прилепската полициска