притисни ентер »

„Пиволенд“ со ново име се сели на нова локација

„Пиволенд“ со ново име се сели на нова локација

Од 20 до 22 септември на стадионот на АРМ во Скопје ќе се одржи фестивалот на пивото Skopje Beer Fest. Организаторите, Град Скопје, за сега не кажуваат кој ќе пее на фестивалот, но открија дека на посетителите ќе им понудат различни видови пиво од Македонија и светот, вкусни домашни специјалитети и голем број забавни активности. „Новиот концепт на

Пиволенд со ново име се сели на нова локација

Пиволенд со ново име се сели на нова локација

Град Скопје го најави почетокот на традиционалниот Пиволенд, што годинава ќе добие нов концепт, ново интернационално име „Skopje Beer Fest“, нова локација, како и нови културно забавни содржини за љубителите на пивото. „Skopje Beer Fest“ ќе се одржи од 20-ти до 22-ри септември на стадионот на Армијата во Градски парк, а влезот за посетителите ќе биде

Пиволенд со ново име се сели на нова локација

Пиволенд со ново име се сели на нова локација

Град Скопје го најави почетокот на традиционалниот Пиволенд, што годинава ќе добие нов концепт, ново интернационално име „Skopje Beer Fest“, нова локација, како и нови културно забавни содржини за љубителите на пивото. „Skopje Beer Fest“ ќе се одржи од 20-ти до 22-ри септември на стадионот на Армијата во Градски парк, а влезот за посетителите ќе биде

Пиволенд прераснува во „Skopje beer fest“

Пиволенд прераснува во „Skopje beer fest“

Оваа година традиционалниот „Гурмански викенд во Скопје – Пиволенд“ со нов концепт, ново интернационално име „Skopje Beer Fest“, нова локација, како и нови културно забавни содржини за љубителите на пивото. „Skopje Beer Fest“ ќе се одржи од 20-ти до 22-ри септември на стадионот на Армијата во Градски парк, а влезот за посетителите ќе биде бесплатен

„Пиволенд“ со ново име се сели на нова локација

„Пиволенд“ со ново име се сели на нова локација

Од 20 до 22 септември на стадионот на АРМ во Скопје ќе се одржи фестивалот на пивото Skopje Beer Fest. Организаторите, Град Скопје, за сега не кажуваат кој ќе пее на фестивалот, но открија дека на посетителите ќе им понудат различни видови пиво од Македонија и светот, вкусни домашни специјалитети и голем број забавни активности. „Новиот концепт на

Пиволенд со ново име се сели на нова локација

Пиволенд со ново име се сели на нова локација

Град Скопје го најави почетокот на традиционалниот Пиволенд, што годинава ќе добие нов концепт, ново интернационално име „Skopje Beer Fest“, нова локација, како и нови културно забавни содржини за љубителите на пивото. „Skopje Beer Fest“ ќе се одржи од 20-ти до 22-ри септември на стадионот на Армијата во Градски парк, а влезот за посетителите ќе биде

„Skopje Beer Fest“ од 20-ти до 22-ри септември на стадионот на АРМ

„Skopje Beer Fest“ од 20-ти до 22-ри септември на стадионот на АРМ

„Skopje Beer Fest“ од 20-ти до 22-ри септември на стадионот на АРМ Традиционалниот „Гурмански викенд во Скопје – Пиволенд“ со нов концепт и ново име „Skopje Beer Fest“, годинава од 20-ти до 22-ри септември ќе се одржи на стадионот на Армијата во Градски парк. “Skopje Beer Fest“, како што информираат од Град Скопје, на посетителите ќе им понуди различни

„Skopje Beer Fest" од 20-ти до 22-ри септември на стадионот на АРМ

„Skopje Beer Fest" од 20-ти до 22-ри септември на стадионот на АРМ

“Skopje Beer Fest“, како што информираат од Град Скопје, на посетителите ќе им понуди различни видови на пиво од Македонија и светот, атрактивна сцена за артистите, богата локална кујна, одлична музичка програма, како и голем број забавни активности. Од Град Скопје, наведуваат дека новиот концепт на фестивалот има за цел промоција на македонски и интернационални

„Пиволенд“ смени име

„Пиволенд“ смени име

Традиционалниот „Гурмански викенд во Скопје – Пиволенд“ со нов концепт и ново име „Skopje Beer Fest“, годинава од 20 до 22 септември ќе се одржи на стадионот на Армијата во Градски парк. “Skopje Beer Fest“, како што информираат од Град Скопје, на посетителите ќе им понуди различни видови на пиво од Македонија и светот, атрактивна сцена за артистите,