притисни ентер »

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ нападнал скопјанец

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ нападнал скопјанец

Лицето било облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“. Вчера во 13.30 часот во Полициската станица Центар, К.Б.(70) пријавил дека истиот ден во 8.40 часот на улица 11-ти Октомври, во паркот „Жена Борец“, физички бил нападнат од непознато лице. Лицето било облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови

Маж во униформа на ЈП „Паркови и зеленило“ нападнал старец во „Жена парк“

Маж во униформа на ЈП „Паркови и зеленило“ нападнал старец во „Жена парк“

Вчера околу 13 часот во Полициската станица Центар, К.Б. (70) пријавил дека истиот ден во 08.40 часот на улица „11-ти Октомври“, во паркот „Жена Борец“, физички бил нападнат од непознато лице кое било облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. (фото – архива) Republika

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Седумдесетгодишен маж пријавил дека вчера на пладне бил нападнат од непознато лице облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“. Нападот се случил на улицата  „11-ти Октомври“, во паркот „Жена Борец“. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. извор: Makfax Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Седумдесетгодишен маж пријавил дека вчера на пладне бил нападнат од непознато лице облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“. Нападот се случил на улицата  „11-ти Октомври“, во паркот „Жена Борец“. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. извор: Makfax Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Седумдесетгодишен маж пријавил дека вчера на пладне бил нападнат од непознато лице облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“. Нападот се случил на улицата  „11-ти Октомври“, во паркот „Жена Борец“. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Маж физички нападнат од лице во униформа на ЈП „Паркови и зеленило“ во Жена парк

Маж физички нападнат од лице во униформа на ЈП „Паркови и зеленило“ во Жена парк

Маж физички нападнат од лице во униформа на ЈП „Паркови и зеленило“ во Жена парк К.Б.(70) вчера пријавил дека истиот ден во 08.40 часот на улица „11-ти Октомври“, во паркот „Жена Борец“, физички бил нападнат од непознато лице, стои во полицискиот билтен. Според пријавата непознатото лице било облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Седумдесетгодишен маж пријавил дека вчера на пладне бил нападнат од непознато лице облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“. Нападот се случил на улицата „11-ти Октомври“, во паркот „Жена Борец“. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Вработен во „Паркови и зеленило" претепал пензионер во Скопје

Вработен во „Паркови и зеленило" претепал пензионер во Скопје

Во 13.30 часот во Полициската станица Центар, 70-годишниот К.Б. пријавил дека истиот ден во 08.40 часот на улица „11-ти Октомври“, во паркот „Жена Борец“, физички бил нападнат од непознато лице кое било облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Вработен во „Паркови

Лице во униформа ЈП „Паркови и зеленило“ нападнало маж во Жена парк

Лице во униформа ЈП „Паркови и зеленило“ нападнало маж во Жена парк

К.Б.(70) вчера пријавил дека истиот ден во 08.40 часот на улица „11-ти Октомври“, во паркот „Жена Борец“, физички бил нападнат од непознато лице, стои во полицискиот билтен. Според пријавата непознатото лице било облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“, информираат од МВР. Се преземаат мерки за целосно расчистување

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Седумдесетгодишен маж пријавил дека вчера на пладне бил нападнат од непознато лице облечено во работна униформа на Јавното претпријатие „Паркови и Зеленило“. Нападот се случил на улицата  „11-ти Октомври“, во паркот „Жена Борец“. Се преземаат мерки за целосно расчистување на случајот. Маж со униформа на „Паркови и зеленило“ извршил напад

Loading..