притисни ентер »

(Фото) Се отстранува летната тераса на „Тренд“ што никогаш не проработе

(Фото) Се отстранува летната тераса на „Тренд“ што никогаш не проработе

Фото: Независен весник На триаголникот спроти Општина Центар служби во придружба на полиција ја отстранува летната тераса, каде требаше да биде кафулето „Тренд“. По неколку укажувања, дека градбата е бесправна, и дека таму не е предвидена цврста градба, летната тераса стоеше, но никогаш не проработе, а денеска беше отстранета. Од Општина Центар велат