притисни ентер »

Саниран уште еден дефект

Саниран уште еден дефект

На ден 08.11.2018г дефектот на ул.Христо Татарчев 15/2е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 16:00 часот. Саниран уште еден дефект

Завршен дефектот во Долно Лисиче

Завршен дефектот во Долно Лисиче

На ден 08.11.2018г дефектот во с.Долно Лисиче е завршен, водоснабдувањето е нормализирано во 14:00 часот, велат од ЈП„Водовод и канализација“. Завршен дефектот во Долно Лисиче

Без вода денеска улица Христо Татарчев

Без вода денеска улица Христо Татарчев

Водовод ве известува дека на ден 08.11.2018 година поради уличен дефект од ф-125мм на ул.Христо Татарчев 15/2, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Христо Татарчев(подулици 15, 17 и 19). Водоснабдувањето ќе биде прекинато до завршување. Без вода денеска улица Христо Татарчев

Без вода дел од жителите во Долно Лисиче

Без вода дел од жителите во Долно Лисиче

ЈП Водовод и канализација информира дека поради дефект денеска без вода ќе бидат дел од жителите на селото Долно Лисиче. „Ве известуваме дека на ден 08.11.2018 година поради уличен дефект ф-90мм на ул.3/22 во селото Долно Лисиче, од 9.35 часот прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците 2 и 3 во селото Долно Лисиче“,  се вели во известувањето

Известување од Водовод

Известување од Водовод

Ве известуваме дека најавениот водоводен приклучок за 08.11.2018 за ул.Новопроектирана бр.8 во нас.Аеродром се одложува за 09.11.2018 (Петок). Воедно Водовод информира дека денеска поради уличен дефект ф-90мм на ул.3/22 во с.Долно Лисиче, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.2 и 3 с.Долно Лисиче до завршување. Известување од Водовод

Дел од Аеродром денес без вода

Дел од Аеродром денес без вода

Дел од Аеродром денес без вода Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека денес поради изведување на приклучок од Ф-100 мм., на ул. Новопроектирана број 8, во населба Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од бул. 3та – Македонска Бригада згради со броевите 17, 19, 21 и дел од ул. Пандил Шишков. Водоснабдувањето ќе биде прекинато

Без вода Долно Лисиче

Без вода Долно Лисиче

Поради уличен дефект ф-90мм на ул.3/22 во с.Долно Лисиче, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.2 и 3 с.Долно Лисиче од 09:35ч до завршување. Без вода Долно Лисиче

Дел од Аеродром денес без вода

Дел од Аеродром денес без вода

Од ЈП Водовод и Канализација информираат дека денес поради изведување на приклучок од Ф-100 мм., на ул. Новопроектирана број 8, во населба Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од бул. 3та – Македонска Бригада згради со броевите 17, 19, 21 и дел од ул. Пандил Шишков. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до санирање на

Подгответе се навреме: Оваа населба утре ќе нема вода

Подгответе се навреме: Оваа населба утре ќе нема вода

Без вода утре од 9:30 часот ќе останат корисниците од булеварот „3та – Македонска Бригада“ згради со броевите 17, 19, 21 и дел од улицата „Пандил Шишков“. Како што соопштија од Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот со водоснабдување е поради изведување на приклучок од Ф-100 мм., на улицата „Новопроектирана“ број 8, во

loading...
Најава за прекин во водоснабдувањето

Најава за прекин во водоснабдувањето

На ден 08.11.2018.поради изведување на приклучок од Ф-100мм на ул.Новопроектирана 8 во населба Аеродром, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од 3та-Македонска Бригада зг.17,19,21 и дел од ул.Пандил Шишков  од 09:30часот до санирање на дефектот. Најава за прекин во водоснабдувањето

Саниран дефектот на 16-та македонска бригада

Саниран дефектот на 16-та македонска бригада

Дефектот на шибер од ф-80 на ул.16-та македонска бригада 4/3 е саниран. Водоснабдувањето е нормализирано на 07.11.2018 во 11:30 часот. Саниран дефектот на 16-та македонска бригада

Без вода корисниците од Припор

Без вода корисниците од Припор

ЈП Водовод и канализација информира дека поради дефект денеска без вода ќе бидат дел од жителите на населбата Припор. „Ве известуваме дека на ден 07.11.2018 година поради дефект на потисна цевка за резервоар Припор во населба Припор, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од П.С.Припор до резервар Припор 2 од 11:15часот до санирање

Дефект на вода на 16-та Македонска бригада

Дефект на вода на 16-та Македонска бригада

Поради дефект на шибер ф-80мм на 16-та Македонска бригада 4/3, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од високата зона Автокоманда . Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 10:00 часот до завршување. Дефект на вода на 16-та Македонска бригада

Без вода корисниците од Припор

Без вода корисниците од Припор

ЈП Водовод и канализација информира дека поради дефект денеска без вода ќе бидат дел од жителите на населбата Припор. „Ве известуваме дека на ден 07.11.2018 година поради дефект на потисна цевка за резервоар Припор во населба Припор, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на потегот од П.С.Припор до резервар Припор 2 од 11:15часот до санирање

Без вода денеска ќе бидат овие две населби во Скопје

Без вода денеска ќе бидат овие две населби во Скопје

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат за прекин во водоснабдувањето во населбата Драчево. Од таму додаваат дека без вода се очекува да остане и дел од Долно Лисиче до санирање на дефектот. „На ден 07.11.2018 година поради уличен дефект ф-100мм на ул. Бранко Заревски 90, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од населба

ЈП Водовод и канализација - Скопје на терен во Бутел 2 (фото)

ЈП Водовод и канализација - Скопје на терен во Бутел 2 (фото)

Екипата на ЈП Водовод и канализација е на терен на пункт Бутел 2, Ул.Христијан Тодоровски Карпош крак 2, реконструкција со Ф 80мм челично дуктилна. Каде во моментов го санираат дефектот. ЈП Водовод и канализација - Скопје на терен во Бутел 2 (фото)