притисни ентер »

iPhone од 2021. година во четири модели кои доаѓаат во два наврати

iPhone од 2021. година во четири модели кои доаѓаат во два наврати

Документ наменет за акционерите на JP Morgan, а кој го пренесува интернет страницата Apple Insider открива дека Apple во случајот на iPhone за 2021. година можеби ќе ја промени својата стратегија во однос на официјалното претставување на смартфонот. Два модела би требало да бидат претставени во првата половина на 2021 година, а другите два модели во

iPhone од 2021. година во четири модели кои доаѓаат во два наврати

iPhone од 2021. година во четири модели кои доаѓаат во два наврати

Документ наменет за акционерите на JP Morgan, а кој го пренесува интернет страницата Apple Insider открива дека Apple во случајот на iPhone за 2021. година можеби ќе ја промени својата стратегија во однос на официјалното претставување на смартфонот. Два модела би требало да бидат претставени во првата половина на 2021 година, а другите два модели во

Apple може да ја промени својата стратегија кај паметните телефони

Apple може да ја промени својата стратегија кај паметните телефони

Apple најверојатно ќе ја промени стратегијата за своите паметни телефони во 2021 година. Ова го сугерира анализата на „Ј.П. Морган“, а според компанијата ќе има две премиери на производи годишно, што ќе помогне да биде пофлексибилна во одонос на конкуренцијата со другите производители. Информациите се засноваат на извори од ланецот на снабдување на