притисни ентер »

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби криминалната група која пренесувала сириски, турски и ирачки мигранти од Грција кон западноевропските земји и уапси 10 лица. Меѓу уапсените е и водачот на групата, 29-годишен турски државјанин од Истанбул, со привремен престој во Тирана. – Мигрантите биле пренесувани од планскиот регион долж јужната граница со Грција, преку

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Aлбанската полиција разби криминалната група која пренесувала сириски, турски и ирачки мигранти од Грција кон западноевропските земји и уапси 10 лица. Меѓу уапсените е и водачот на групата, 29-годишен турски државјанин од Истанбул, со привремен престој во Тирана. – Мигрантите биле пренесувани од планскиот регион долж јужната граница со Грција, преку

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби криминалната група која пренесувала сириски, турски и ирачки мигранти од Грција кон западноевропските земји и уапси 10 лица. Меѓу уапсените е и водачот на групата, 29-годишен турски државјанин од Истанбул, со привремен престој во Тирана. – Мигрантите биле пренесувани од планскиот регион долж јужната граница со Грција, преку

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби криминалната група која пренесувала сириски, турски и ирачки мигранти од Грција кон западноевропските земји и уапси 10 лица. Меѓу уапсените е и водачот на групата, 29-годишен турски државјанин од Истанбул, со привремен престој во Тирана. – Мигрантите биле пренесувани од планскиот регион долж јужната граница со Грција, преку

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби криминалната група која пренесувала сириски, турски и ирачки мигранти од Грција кон западноевропските земји и уапси 10 лица. Меѓу уапсените е и водачот на групата, 29-годишен турски државјанин од Истанбул, со привремен престој во Тирана. – Мигрантите биле пренесувани од планскиот регион долж јужната граница со Грција, преку

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби група шверцери на мигранти

Албанската полиција разби криминалната група која пренесувала сириски, турски и ирачки мигранти од Грција кон западноевропските земји и уапси 10 лица. Меѓу уапсените е и водачот на групата, 29-годишен турски државјанин од Истанбул, со привремен престој во Тирана. – Мигрантите биле пренесувани од планскиот регион долж јужната граница со Грција, преку