Најчоколадното брауни за 10 минути

1. Шеќерот и маслото се матат во подлабок сад додека шеќерот малце да се подистопи. 2. Се додаваат јајцата. И пак се мати, да се изедначи смесата. 3. Се додаваат и сувите состојки. 4. Се меша пак да се добие густа чоколадна смеса. 5. На крај, смесата се става во намрсено тавче 24, и чоколадото се сечка на парченца и се додава внатре, иако ова е опционално,