притисни ентер »

Николоски во Неготино, ќе се собираат потписи за поништување на Законот за попис

Николоски во Неготино, ќе се собираат потписи за поништување на Законот за попис

Николоски во Неготино, ќе се собираат потписи за поништување на Законот за попис Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски денеска во 13 часот ќе го посети штандот за собирање на потписи за иницијатива за закон за поништување на Законот за попис на Плоштадот во Неготино. Николоски ќе даде изјава која во живо ќе може да ја следите на видеото

(ВО ЖИВО) Николоски во Неготино, ќе се собираат потписи за поништување на Законот за попис

(ВО ЖИВО) Николоски во Неготино, ќе се собираат потписи за поништување на Законот за попис

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски денеска во 13 часот ќе го посети штандот за собирање на потписи за иницијатива за закон за поништување на Законот за попис на Плоштадот во Неготино. Николоски ќе даде изјава која во живо ќе може да ја следите на видеото во продолжение.

ВМРО-ДПМНЕ: Над 45 000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис

ВМРО-ДПМНЕ: Над 45 000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис

Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека граѓаните се против попис каков што сака власта. Над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис. Граѓаните викендов испратија моќна порака до Заев за поништување на законот за попис. Доколку Зоран Заев има барем малку доблест по пораката која му ја упатија граѓаните,

ВМРО-ДПМНЕ: Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис

ВМРО-ДПМНЕ: Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис

ВМРО-ДПМНЕ: Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис Соопштенијата на СДСМ нема да ја сменат вистината дека доаѓа македонска пролет каде што граѓаните се борат против хибридниот режим на Заев, се вели во партиското соопштение на опозициската ВМРО-ДПМНЕ. -Ниту едно

ВМРО-ДПМНЕ: Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис

ВМРО-ДПМНЕ: Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис

Соопштенијата на СДСМ нема да ја сменат вистината дека доаѓа македонска пролет каде што граѓаните се борат против хибридниот режим на Заев. Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека граѓаните се против попис каков што сака власта. Над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис. Граѓаните викендов испратија моќна

Партиско разногласие за пребројувањето

Партиско разногласие за пребројувањето

Не смееме да дозволиме несериозност и во следните десет години да немаме попис. Ако сме држава којашто 20 години нема попис, тоа треба да го направиме што е можно поскоро, изјави премиерот Зоран Заев, коментирајќи ја  иницијативата на опозициската партија ВМРО-ДПМНЕ за собирање потписи за поништување на Законот за попис. Од опозициската ВМРО-ДПМНЕ

УПОРНИ СРЕД ПАНДЕМИЈА: За Заев попис мора да има, а вакцини досега има само во најава

УПОРНИ СРЕД ПАНДЕМИЈА: За Заев попис мора да има, а вакцини досега има само во најава

Власта упорно го турка својот проект за попис во април и покрај тоа што таа операција треба да се спроведе сред пандемија од коронавирусот, за што пак досега не е обезбедена ниту една од ветените вакцини од повеќе извори. Наспроти тоа опозицијата собира потписи да се спречи одржување на пописот, односно за поништување на Законот за попис, во време

Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис

Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на Заев за фалсификат попис

Соопштение до јавноста, реакција на соопштението на СДСМ „Соопштенијата на СДСМ нема да ја сменат вистината дека доаѓа македонска пролет каде што граѓаните се борат против хибридниот режим на Заев. Ниту едно соопштение на СДСМ нема да го покрие фактот дека граѓаните се против попис каков што сака власта. Над 45.000 граѓани за два дена му кажаа НЕ на

Власта децидна, попис во април - опозицијата собира потписи за поништување на Законот

Власта децидна, попис во април - опозицијата собира потписи за поништување на Законот

Не смееме да дозволиме несериозност и во следните десет години да немаме попис на наслението, порача премиерот Зоран Заев, додека опозицијата низ градовите во државата собира потписи за поништување на Законот за попис. – Ако сме држава којашто 20 години нема попис, тоа треба да го направиме час поскоро. Убеден сум дека ќе имаме успешен попис од 1 до

Власта децидна, попис во април - опозицијата собира потписи за поништување на Законот

Власта децидна, попис во април - опозицијата собира потписи за поништување на Законот

Не смееме да дозволиме несериозност и во следните десет години да немаме попис на наслението, порача премиерот Зоран Заев, додека опозицијата низ градовите во државата собира потписи за поништување на Законот за попис. – Ако сме држава којашто 20 години нема попис, тоа треба да го направиме час поскоро. Убеден сум дека ќе имаме успешен попис од 1 до

ВМРО-ДПМНЕ собира потписи за поништување на Законот за попис, Владата инсистира на одржување

ВМРО-ДПМНЕ собира потписи за поништување на Законот за попис, Владата инсистира на одржување

Не смееме да дозволиме несериозност и во следните десет години да немаме попис на наслението, порача премиерот Зоран Заев, додека опозицијата низ градовите во државата собира потписи за поништување на Законот за попис. – Ако сме држава којашто 20 години нема попис, тоа треба да го направиме час поскоро. Убеден сум дека ќе имаме успешен попис од 1 до

Власта порачува дека мора да се попише населението, опозицијата собира потписи за поништување на Законот за попис

Власта порачува дека мора да се попише населението, опозицијата собира потписи за поништување на Законот за попис

– Не смееме да дозволиме несериозност и во следните десет години да немаме попис на наслението, порача премиерот Зоран Заев, додека опозицијата низ градовите во државата собира потписи за поништување на Законот за попис. – Ако сме држава којашто 20 години нема попис, тоа треба да го направиме час поскоро. Убеден сум дека ќе имаме успешен попис од 1

Власта порачува дека мора да се попише населението, опозицијата собира потписи за поништување на Законот за попис

Власта порачува дека мора да се попише населението, опозицијата собира потписи за поништување на Законот за попис

Не смееме да дозволиме несериозност и во следните десет години да немаме попис на наслението, порача премиерот Зоран Заев, додека опозицијата низ градовите во државата собира потписи за поништување на Законот за попис. – Ако сме држава којашто 20 години нема попис, тоа треба да го направиме час поскоро. Убеден сум дека ќе имаме успешен попис од 1 до

Власта порачува дека мора да се попише населението, опозицијата собира потписи за поништување на Законот за попис

Власта порачува дека мора да се попише населението, опозицијата собира потписи за поништување на Законот за попис

Не смееме да дозволиме несериозност и во следните десет години да немаме попис на наслението, порача премиерот Зоран Заев, додека опозицијата низ градовите во државата собира потписи за поништување на Законот за попис. – Ако сме држава којашто 20 години нема попис, тоа треба да го направиме час поскоро. Убеден сум дека ќе имаме успешен попис од 1 до