притисни ентер »

Сите ја правите оваа грешка кога готвите домашна пилешка супа: Еве зошто ви преврива!

Сите ја правите оваа грешка кога готвите домашна пилешка супа: Еве зошто ви преврива!

Пилешката супа на многумина им е едно од омилените јадења, а освен што грее за време на ладните денови, многу е здрава и вкусна. За да ја зајакнете нејзината лековита моќ, сварете домашна пилешка супа наместо од оние во кесичка. Но кога домаќинките готват пилешка супа, многу од нив прават големи грешки, поради што добиваат превриена, жилава и сува