притисни ентер »

Граѓаните на Ѓорче петров денеска повторно на протест - НАЈАВУВААТ ДЕНОНОЌНО БЛОКИРАЊЕ НА СООБРАЌАЈОТ

Граѓаните на Ѓорче петров денеска повторно на протест - НАЈАВУВААТ ДЕНОНОЌНО БЛОКИРАЊЕ НА СООБРАЌАЈОТ

Жителите на Општина Ѓорче Петров денеска повторно ќе излезат на протест. Овојпат, тие нема да протестираат против урбаната мафија, како што тоа го сторија пред некој ден, туку ќе го искажат својот револт против дивеењето и трките на улицата „Борис Сарафов“. Според објавата на Фејсбук, протестот е закажан за денеска во 16:00 часот на улицата „Борис

Граѓаните на Ѓорче петров денеска повторно на протест - НАЈАВУВААТ ДЕНОНОЌНО БЛОКИРАЊЕ НА СООБРАЌАЈОТ

Граѓаните на Ѓорче петров денеска повторно на протест - НАЈАВУВААТ ДЕНОНОЌНО БЛОКИРАЊЕ НА СООБРАЌАЈОТ

Жителите на Општина Ѓорче Петров денеска повторно ќе излезат на протест. Овојпат, тие нема да протестираат против урбаната мафија, како што тоа го сторија пред некој ден, туку ќе го искажат својот револт против дивеењето и трките на улицата „Борис Сарафов“. Според објавата на Фејсбук, протестот е закажан за денеска во 16:00 часот на улицата „Борис

Ѓорчепетровци денеска на протест, се заканија со деноноќно блокирање на сообраќајот

Ѓорчепетровци денеска на протест, се заканија со деноноќно блокирање на сообраќајот

Жителите на Општина Ѓорче Петров денеска повторно ќе излезат на протест. Овојпат, тие нема да протестираат против урбаната мафија, како што тоа го сторија пред некој ден, туку ќе го искажат својот револт против дивеењето и трките на улицата „Борис Сарафов“. Според објавата на Фејсбук, протестот е закажан за денеска во 16:00 часот на улицата „Борис

Локален протест во Скопје против дивите трки

Локален протест во Скопје против дивите трки

Жителите на Општина Ѓорче Петров денеска повторно ќе излезат на протест против дивеењето и трките на улицата „Борис Сарафов“. Протестот е закажан за денеска во 16:00 часот на самата улица, за која ѓорчепетровци сметаат дека е небезбедна и бараат заштита од полицијата. - Протестот најавен за во петок во 16 часот на улицата Борис Сарафов е пријавен во

Ѓорчепетровци денеска на протест, се заканија со деноноќно блокирање на сообраќајот

Ѓорчепетровци денеска на протест, се заканија со деноноќно блокирање на сообраќајот

Ѓорчепетровци денеска на протест, се заканија со деноноќно блокирање на сообраќајот Жителите на Општина Ѓорче Петров денеска повторно ќе излезат на протест. Овојпат, тие нема да протестираат против урбаната мафија, како што тоа го сторија пред некој ден, туку ќе го искажат својот револт против дивеењето и трките на улицата „Борис Сарафов“. Според објавата

Ѓорчевци денеска излегуваат на протест

Ѓорчевци денеска излегуваат на протест

Македонија главна страна Македонија Ѓорчевци денеска излегуваат на протест 2 минути ago “УТРЕ, ПЕТОК ВО 16ч. блокада на улица Борис Сарафов (ex 4-ти јули). Против дивеењето и трките на таа улица!” – стои во објавата на Фејсбук на жители на општината Ѓорче Петров. Оваа улица е позната по опасното возење и е закана за децата бидејќи се наоѓа во непосредна

Ѓорчепетровци денеска повторно на протест, овој пат против дивеењето на скопските улици

Ѓорчепетровци денеска повторно на протест, овој пат против дивеењето на скопските улици

Жителите на Ѓорче Петров утре повторно ќе излезат на протест. Овој пати ѓорчепетровци ќе протестираат против дивеењето и трките на улицата „Борис Сарафов“. Според објавата на Фејсбук, протестот е закажан за утре за в 16:00 часот на улицата „Борис Сарафов“.

Ѓорчепетровци денеска ќе излезат на протест – се заканија со деноноќно блокирање на сообраќајот

Ѓорчепетровци денеска ќе излезат на протест – се заканија со деноноќно блокирање на сообраќајот

Жителите на Општина Ѓорче Петров денеска повторно ќе излезат на протест. Овојпат, тие нема да протестираат против урбаната мафија, како што тоа го сторија пред некој ден, туку ќе го искажат својот револт против дивеењето и трките на улицата „Борис Сарафов“. Според објавата на Фејсбук, протестот е закажан за денеска во 16:00 часот на улицата „Борис

Ѓорче Петров утре излага на протест против дивеењето и трктите низ улиците

Ѓорче Петров утре излага на протест против дивеењето и трктите низ улиците

Ѓорче Петров утре излага на протест против дивеењето и трктите низ улиците БЛОКАДА ❗ БЛОКАДА ❗ БЛОКАДА ❗ УТРЕ, ПЕТОК ВО 16ч. блокада на улица Борис Сарафов (ex 4-ти јули). Против дивеењето и трките на таа улица. СЕ ГЛЕДАМЕ ❗❗❗❗

Ѓорчепетровци утре повторно на протест, овој пат против дивеењето на скопските улици

Ѓорчепетровци утре повторно на протест, овој пат против дивеењето на скопските улици

Жителите на Ѓорче Петров утре повторно ќе излезат на протест. Овој пати ѓорчепетровци ќе протестираат против дивеењето и трките на улицата „Борис Сарафов“. Според објавата на Фејсбук, протестот е закажан за утре за в 16:00 часот на улицата „Борис Сарафов“. БЛОКАДА БЛОКАДА БЛОКАДА УТРЕ, ПЕТОК ВО 16ч. блокада на улица Борис Сарафов (ex 4-ти јули). Против

Ѓорчевчани рeволтиpaни, најавија блokaда поради дивeeњето и трките на улиците

Ѓорчевчани рeволтиpaни, најавија блokaда поради дивeeњето и трките на улиците

Граѓаните на општина Ѓорче Петров најавија блokада на улица Борис Сарафов поради дивeeњето и трките на таа улица. БЛОКАДА БЛОКАДА БЛОКАДА УТРЕ, ПЕТОК ВО 16ч. блokада на улица Борис Сарафов (ex 4-ти јули). Пpoтив дивeeњето и трките на таа улица.

Утре во Ѓорче Петров протести против дивеењето и трките на улица Борис Сарафов

Утре во Ѓорче Петров протести против дивеењето и трките на улица Борис Сарафов

БЛОКАДА БЛОКАДА  БЛОКАДА  УТРЕ, ПЕТОК ВО 16ч. блокада на улица Борис Сарафов (ex 4-ти јули), објави Фејсбук страната Ѓорче Петров. Против дивеењето и трките на таа улица. СЕ ГЛЕДАМЕ, пишува на Фејсбук страната.