притисни ентер »

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Прв Саем за безбедност и превенција во Скопје ќе се одржи од денеска до 14 месецов во ТЦ „Сити Мол" под мотото „Живеј безбедно" со цел превенција на криминалот и едукација на граѓаните за спречување кражби во куќи и станови за време на летниот период. Саемот го организираат Министерството за внатрешни работи (МВР), Секторот за внатрешни работи Скопје,

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Прв Саем за безбедност и превенција во Скопје ќе се одржи од денеска до 14 месецов во ТЦ „Сити Мол“ под мотото „Живеј безбедно“ со цел превенција на криминалот и едукација на граѓаните за спречување кражби во куќи и станови за време на летниот период. Саемот го организираат Министерството за внатрешни работи (МВР), Секторот за внатрешни работи Скопје,

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Прв Саем за безбедност и превенција во Скопје ќе се одржи од денеска до 14 месецов во ТЦ „Сити Мол“ под мотото „Живеј безбедно“ со цел превенција на криминалот и едукација на граѓаните за спречување кражби во куќи и станови за време на летниот период. Саемот го организираат Министерството за внатрешни работи (МВР), Секторот за внатрешни работи Скопје,

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Прв Саем за безбедност и превенција во Скопје ќе се одржи од денеска до 14 месецов во ТЦ „Сити Мол” под мотото „Живеј безбедно” со цел превенција на криминалот и едукација на граѓаните за спречување кражби во куќи и станови за време на летниот период. Саемот го организираат Министерството за внатрешни работи (МВР), Секторот за внатрешни работи Скопје,

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Саем за безбедност за превенција на кражби во тек на летото

Прв Саем за безбедност и превенција во Скопје ќе се одржи од денеска до 14 месецов во ТЦ „Сити Мол“ под мотото „Живеј безбедно“ со цел превенција на криминалот и едукација на граѓаните за спречување кражби во куќи и станови за време на летниот период. Саемот го организираат Министерството за внатрешни работи (МВР), Секторот за внатрешни работи Скопје,

Саем за Безбедност во Скопје Сити Мол – “Живеј БЕЗБЕДНО”

Саем за Безбедност во Скопје Сити Мол – “Живеј БЕЗБЕДНО”

Министерството за внатрешни работи, Секторот за внатрешни работи Скопје, Одделение за превенција во соработка со Комората на РСМ за приватно обезбедување и Скопје Сити Мол, во насока на превенција на криминалот и едукација на граѓаните за прв пат организраат  Саем за Безбедност “Живеј БЕЗБЕДНО!” во Скопје Сити Мол. Настанот ќе биде организиран во периодот

Саем за Безбедност во Скопје Сити Мол “Живеј БЕЗБЕДНО"

Саем за Безбедност во Скопје Сити Мол “Живеј БЕЗБЕДНО"

Министерството за внатрешни работи, Секторот за внатрешни работи Скопје, Одделение за превенција во соработка со Комората на РСМ за приватно обезбедување и Скопје Сити Мол ,во насока на превенција на криминалот и едукација на граѓаните за прв пат организраат  Саем за Безбедност “Живеј БЕЗБЕДНО!” во Скопје Сити Мол. Настанот ќе биде организиран во периодот