притисни ентер »

Времен сообраќаен режим во Скопје, поради одржување на велосипедска трка

Времен сообраќаен режим во Скопје, поради одржување на велосипедска трка

Од Град Скопје информираат дека во недела поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во различни периоди од денот. Во периодот од 12 до 12:30 часот, поради одржување на манифестацијата „Скопје на точак 2018“, ќе се воведе сообраќаен режим по сообраќајниците по кои ќе се одвива велосипедското

Времен режим на повеќе сообраќајници поради одржување велосипедско возење и спортска трка

Времен режим на повеќе сообраќајници поради одржување велосипедско возење и спортска трка

Од Град Скопје информираат дека во недела поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во различни периоди од денот. Во периодот од 12 до 12:30 часот, поради одржување на манифестацијата „Скопје на точак 2018“, ќе се воведе сообраќаен режим по сообраќајниците по кои ќе се одвива велосипедското

Времен режим на повеќе сообраќајници поради одржување велосипедско возење и спортска трка

Времен режим на повеќе сообраќајници поради одржување велосипедско возење и спортска трка

Од Град Скопје информираат дека во недела поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во различни периоди од денот. Во периодот од 12 до 12:30 часот, поради одржување на манифестацијата „Скопје на точак 2018“, ќе се воведе сообраќаен режим по сообраќајниците по кои ќе се одвива велосипедското

Времен режим на повеќе сообраќајници поради одржување велосипедско возење и спортска трка

Времен режим на повеќе сообраќајници поради одржување велосипедско возење и спортска трка

Од Град Скопје информираат дека во недела поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во различни периоди од денот. Во периодот од 12 до 12:30 часот, поради одржување на манифестацијата „Скопје на точак 2018“, ќе се воведе сообраќаен режим по сообраќајниците по кои ќе се одвива велосипедското

Во недела во Скопје сообраќаен режим поради одржување велосипедско возење и спортска трка

Во недела во Скопје сообраќаен режим поради одржување велосипедско возење и спортска трка

Во периодот од 12 до 12:30 часот, поради одржување на манифестацијата „Скопје на точак 2018“, ќе се воведе сообраќаен режим по сообраќајниците по кои ќе се одвива велосипедското дефиле. Возењето  велосипед ќе се одвива по бул. Илинден, од фонтаната „Лотосов цвет“ до крстосницата со ул. Љубљанска (кај ТЦ „Скопје Сити Мол“), потоа по ул. Љубљанска и

Во недела привремен режим на повеќе сообраќајници во Скопје- ќе има и пренасочување на автобусите

Во недела привремен режим на повеќе сообраќајници во Скопје- ќе има и пренасочување на автобусите

Во недела привремен режим на повеќе сообраќајници во Скопје- ќе има и пренасочување на автобусите Градот Скопје ја информира јавноста дека во недела (11.11.2018 година), поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во различни периоди од денот. Во периодот од 12 до 12 : 30 часот , поради одржување

В недела времен режим на повеќе сообраќајници поради велосипедско возење и атлетска трка

В недела времен режим на повеќе сообраќајници поради велосипедско возење и атлетска трка

Градот Скопје ја информира јавноста дека во недела (11.11.2018 година), поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во различни периоди од денот. Во периодот од 12 до 12.30 часот, поради одржување на манифестацијата „Скопје на точак 2018“, ќе се воведе сообраќаен режим по сообраќајниците по кои

Важна вест за возачите: Во недела сообраќајот во Скопје ќе се “поремети” – ќе има и пренасочување на автобусите

Важна вест за возачите: Во недела сообраќајот во Скопје ќе се “поремети” – ќе има и пренасочување на автобусите

Градот Скопје ја информира јавноста дека во недела (11.11.2018 година), поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во различни периоди од денот. Во периодот од 12 до 12:30 часот, поради одржување на манифестацијата „Скопје на точак 2018“, ќе се воведе сообраќаен режим по сообраќајниците по кои

Во недела блокиран центарот на Скопје

Во недела блокиран центарот на Скопје

Градот Скопје ја информира јавноста дека во недела (11.11.2018 година), поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во различни периоди од денот. Во периодот од 12 до 12:30 часот, поради одржување на манифестацијата „Скопје на точак 2018“, ќе се воведе сообраќаен режим по сообраќајниците по кои

Сообраќаен режим на овие улици во Скопје во недела - избегнете ги гужвите

Сообраќаен режим на овие улици во Скопје во недела - избегнете ги гужвите

Градот Скопје ја информира јавноста дека во недела (11.11.2018 година), поради одржување на две манифестации ќе се воведе привремен сообраќаен режим на повеќе сообраќајници во различни периоди од денот. „Во периодот од 12 до 12:30 часот, поради одржување на манифестацијата „Скопје на точак 2018“, ќе се воведе сообраќаен режим по сообраќајниците по