притисни ентер »

Директорот на СЗО за Европа со охрабрувачки пораки

Директорот на СЗО за Европа со охрабрувачки пораки

- Италија, која има најголем број случаи на коронавирус, има помала стапка на инфекција, иако сè уште е рано да се тврди дека пандемијата во таа земја се намалува, - рече Клуге на прес-конференцијата пред да дојде веста за помалку смртни случаи од коронавирус во Шпанија . Според Светската здравствена организација, во Европа се пријавени над 200.000

ДОБРИ ВЕСТИ ОД СЗО: И покрај тоа што ситуацијата е сериозна, ИМА ЗНАЦИ ДЕКА ЗАБАВУВА ШИРЕЊЕТО НА ВИРУСОТ

ДОБРИ ВЕСТИ ОД СЗО: И покрај тоа што ситуацијата е сериозна, ИМА ЗНАЦИ ДЕКА ЗАБАВУВА ШИРЕЊЕТО НА ВИРУСОТ

Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци, изјави Клуге на прес-конференција,

ДОБРИ ВЕСТИ ОД СЗО: И покрај тоа што ситуацијата е сериозна, ИМА ЗНАЦИ ДЕКА ЗАБАВУВА ШИРЕЊЕТО НА ВИРУСОТ

ДОБРИ ВЕСТИ ОД СЗО: И покрај тоа што ситуацијата е сериозна, ИМА ЗНАЦИ ДЕКА ЗАБАВУВА ШИРЕЊЕТО НА ВИРУСОТ

Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци, изјави Клуге на прес-конференција,

Директорот на СЗО за Европа: Охрабрувачки сигнали во борбата против коронавирусот

Директорот на СЗО за Европа: Охрабрувачки сигнали во борбата против коронавирусот

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге, изјави дека се забележуваат охрабрувачки знаци во борбата против коронавирусот, откако Италија бележи пониска стапка на новозаразени. „Иако ситуацијата и понатаму е многу сериозна, почнуваме да забележуваме охрабрувачки сигнали. Италија, која има најголем број случаи, забележа

Директорот на СЗО за Европа: Охрабрувачки сигнали во борбата против коронавирусот

Директорот на СЗО за Европа: Охрабрувачки сигнали во борбата против коронавирусот

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге, изјави дека се забележуваат охрабрувачки знаци во борбата против коронавирусот, откако Италија бележи пониска стапка на новозаразени. „Иако ситуацијата и понатаму е многу сериозна, почнуваме да забележуваме охрабрувачки сигнали. Италија, која има најголем број случаи, забележа

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци, изјави Клуге на прес-конференција,

Директорот на СЗО за Европа: Охрабрувачки сигнали во борбата против коронавирусот

Директорот на СЗО за Европа: Охрабрувачки сигнали во борбата против коронавирусот

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге, изјави дека се забележуваат охрабрувачки знаци во борбата против коронавирусот, откако Италија бележи пониска стапка на новозаразени. „Иако ситуацијата и понатаму е многу сериозна, почнуваме да забележуваме охрабрувачки сигнали. Италија, која има најголем број случаи, забележа

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци, изјави Клуге на прес-конференција,

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци, изјави Клуге на прес-конференција,

Директорот на СЗО за Европа: Охрабрувачки сигнали во борбата против коронавирусот

Директорот на СЗО за Европа: Охрабрувачки сигнали во борбата против коронавирусот

Директорот на Светската здравствена организација за Европа, Ханс Клуге, изјави дека се забележуваат охрабрувачки знаци во борбата против коронавирусот, откако Италија бележи пониска стапка на новозаразени. – Иако ситуацијата и понатаму е многу сериозна, почнуваме да забележуваме охрабрувачки сигнали. Италија, која има најголем број случаи, забележа

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме

СЗО: Охрабрувачки знаци, забавува ширењето на коронавирусот во Европа, која има 60 отсто од заразените и 70 отсто од починатите во светот

СЗО: Охрабрувачки знаци, забавува ширењето на коронавирусот во Европа, која има 60 отсто од заразените и 70 отсто од починатите во светот

Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци, изјави Клуге на прес-конференција,

СЗО Европа: Забавува ширењето на Ковид-19, но рано е да кажеме дека пикот е достигнат

СЗО Европа: Забавува ширењето на Ковид-19, но рано е да кажеме дека пикот е достигнат

Вo Европа се забележуваат знаци на забавување на ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. „И покрај тоа што ситуацијата и натаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци“, изјави Клуге на видео

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци, изјави Клуге на прес-конференција,

СЗО: Ширењето на коронавирусот забавува во Европа

СЗО: Ширењето на коронавирусот забавува во Европа

Од СЗО Европа, која е одговорна за територијата од Атлантски до Тихи Океан, каде има 53 држави, веќе се регистрани 220.000 заразени луѓе, од кои 11.987 починаа. Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци, изјави Клуге на прес-конференција,

СЗО информира дека во Европа забавува ширењето на корона вирусот

СЗО информира дека во Европа забавува ширењето на корона вирусот

Директорот на европската канцеларија на Свeтската здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге, соопшти дека вo Европа има знаци за забавување на ширењето на вирусот Ковид-19. Сепак, како што потенцира Клуге, и покрај тоа ситуацијата останува сериозна. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

СЗО: Во Европа забавува ширењето на новиот коронавирус

Вo Европа има знаци дека забавува ширењето на Ковид-19, но и покрај тоа ситуацијата останува сериозна, изјави денеска директорот на европската канцеларија на Свeтска здравствена организација (СЗО), Ханс Клуге. – И покрај тоа што ситуацијата и понатаму е прилично алармантна, почнуваме да гледаме охрабрувачки знаци, изјави Клуге на прес-конференција,