притисни ентер »

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Како што соопшти Јавното

НАЈСКАПАТА “ЗИМНИЦА” ПРОНАЈДЕНА ВО ВЛАЕ: Сkопјанец во тегли со натпис “ajвар”и  “лутеница” чувал мapихуана

НАЈСКАПАТА “ЗИМНИЦА” ПРОНАЈДЕНА ВО ВЛАЕ: Сkопјанец во тегли со натпис “ajвар”и “лутеница” чувал мapихуана

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14

Притвор за скопјанец кој марихуаната ја чувал во тегли од лутеница и ајвар

Притвор за скопјанец кој марихуаната ја чувал во тегли од лутеница и ајвар

Скопското основно јавно обвинителство покрена обвинение против 27-годишник од скопската населба Влае кој криел марихуана во тегли за зимница. Како што информираат од обвинителството, при претрес на домот на обвинетиот, извршен на 14 декември минатата година, биле пронајдени 28,66 грама марихуана, како и две дигитални ваги со остатоци од марихуана и

Притвор за скопјанец кој марихуаната ја чувал во тегли од лутеница и ајвар

Притвор за скопјанец кој марихуаната ја чувал во тегли од лутеница и ајвар

Скопското основно јавно обвинителство покрена обвинение против 27-годишник од скопската населба Влае кој криел марихуана во тегли за зимница. Како што информираат од обвинителството, при претрес на домот на обвинетиот, извршен на 14 декември минатата година, биле пронајдени 28,66 грама марихуана, како и две дигитални ваги со остатоци од марихуана и

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14

Притвор за скопјанец кој марихуаната ја чувал во тегли од лутеница и ајвар

Притвор за скопјанец кој марихуаната ја чувал во тегли од лутеница и ајвар

Скопското основно јавно обвинителство покрена обвинение против 27-годишник од скопската населба Влае кој криел марихуана во тегли за зимница. Како што информираат од обвинителството, при претрес на домот на обвинетиот, извршен на 14 декември минатата година, биле пронајдени 28,66 грама марихуана, како и две дигитални ваги со остатоци од марихуана и

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14

Притворен скопјанец што марихуаната ја чувал во тегли за зимница

Притворен скопјанец што марихуаната ја чувал во тегли за зимница

Фото: Илустрација Скопското основно јавно обвинителство покрена обвинение против 27-годишник од скопската населба Влае кој криел марихуана во тегли за зимница. Како што информираат од обвинителството, при претрес на домот на обвинетиот, извршен на 14 декември минатата година, биле пронајдени 28,66 грама марихуана, како и две дигитални ваги со остатоци

Скопјанец си ставил марихуана за зимница, во тегли за лутеница и ајвар

Скопјанец си ставил марихуана за зимница, во тегли за лутеница и ајвар

Дваесет и седумгодишен скопјанец е обвинет за „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Тој во тегли на кои пишували лутеница и ајвар ја сокрил марихуаната. -При претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14 декември 2019 година, беа пронајдени 28,66 грама наркотична дрога – марихуана, како

Скопјанец во тегли со натпис „Ајвар“ и „Лутеница“ чувал марихуана

Скопјанец во тегли со натпис „Ајвар“ и „Лутеница“ чувал марихуана

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори". Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14

Наместо лутеница и ајвар, скопјанец „мачкал“ марихуана од теглите

Наместо лутеница и ајвар, скопјанец „мачкал“ марихуана од теглите

Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14 декември 2019 година, беа пронајдени 28,66 грама наркотична дрога – марихуана, како и две дигитални ваги со остатоци од марихуана и психотропни супстанции. Обвинетиот 27-годишен скопјанец дрогата ја чувал во стаклени тегли со натпис „лутеница“ и „ајвар“. Јавен

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори". Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14

ОЈО: Притворен скопјанец за 28,66 грама марихуана што ја чувал во тегли за лутеница и ајвар

ОЈО: Притворен скопјанец за 28,66 грама марихуана што ја чувал во тегли за лутеница и ајвар

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Како што соопшти Јавното

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

Еден обвинет затоа што чувал марихуана во тегли од лутеница и ајвар

– Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на

Криел марихуана во тегли со лутеница и ајвар

Криел марихуана во тегли со лутеница и ајвар

Дрогата била пронајдена при претрес на домот на дилерот во скопската населба во Влае. Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Кривичниот суд поднесе обвинителен акт против 27-годишен скопјанец кој е осомничен за кривично дело неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори. При претрес

Чувал марихуана во тегли за ајвар! Обвинение против 27 годишен скопјанец

Чувал марихуана во тегли за ајвар! Обвинение против 27 годишен скопјанец

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје доставил обвинителен акт против 27-годишен скопјанец за кривично дело „неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори“. Како што соопшти Јавното обвинителство, при претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14

Скопјанец чувал дрога во тегли од лутеница и ајвар

Скопјанец чувал дрога во тегли од лутеница и ајвар

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје достави Обвинителен акт против едно лице за кривично дело – Неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори од член 215 став 1 од Кривичниот законик. При претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14 декември 2019

Скопјанец чувал дрога во тегли од лутеница и ајвар

Скопјанец чувал дрога во тегли од лутеница и ајвар

Јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје до Основниот кривичен суд Скопје достави Обвинителен акт против едно лице за кривично дело – Неовластено производство и пуштање во промет наркотични дроги, психотропни супстанции и прекурсори од член 215 став 1 од Кривичниот законик. При претрес на домот на обвинетиот во Влае, на 14 декември 2019