притисни ентер »

Промоција на кампањата „Твоето незнаење чини живот“ на Црвениот крст

Промоција на кампањата „Твоето незнаење чини живот“ на Црвениот крст

Пред промоцијата ќе се одржи симулација во живо на спотот што ќе биде промовиран, ќе бидат презентирани целите на кампањата, што почнува на 15 јули. Црвениот крст денеска ќе ја промовира кампањата под мотото „Твоето незнаење чини живот“ наменета за возачите. Кампањата ќе биде промовирана во отворениот простор под подвозникот спроти хотелот „Александар