притисни ентер »

Над 650 пациенти се лекуваат од коронавирус во болниците низ Македонија

Над 650 пациенти се лекуваат од коронавирус во болниците низ Македонија

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е 658 и има околу 415 празни болнички кревети во ковид-центрите. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, 254 лица сомнителни и потврдени за Ковид-19

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 658 пациенти, слободни кревети има

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 658 пациенти, слободни кревети има

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е 658 и има околу 415 празни болнички кревети во ковид-центрите. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, 254 лица сомнителни и потврдени за Ковид-19

Над 650 пациенти се лекуваат од коронавирус во болниците низ Македонија

Над 650 пациенти се лекуваат од коронавирус во болниците низ Македонија

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е 658 и има околу 415 празни болнички кревети во ковид-центрите. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, 254 лица сомнителни и потврдени за Ковид-19

За 24 часа само во Скопје хоспитализирани 27 нови пациенти

За 24 часа само во Скопје хоспитализирани 27 нови пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 27 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 254 лица сомнителни и потврдени за КОВИД -19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало 10 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 9 нови приеми на

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 27 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 254 лица сомнителни и потврдени за Ковид-19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало 10 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 9 нови приеми на пациенти

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 27 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 254 лица сомнителни и потврдени за Ковид-19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало 10 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 9 нови приеми на пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 404 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 404 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 404 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 25 пациенти позитивни и суспектни на КОВИД-19. Во болницата

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 404 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 404 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 404 пациенти Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 404 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти, а вкупно се лекуваaт 254

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти, а вкупно се лекуваaт 254

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 27 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 254 лица сомнителни и потврдени за КОВИД -19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало 10 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 9 нови приеми на

Во ковид-центрите денеска има 658 пациенти, во Скопје се 254

Во ковид-центрите денеска има 658 пациенти, во Скопје се 254

Вкупно 658 пациенти, позитивни суспектни на коронавирусот се лекуваат во болниците низ државата, а од нив 254 се во Скопје и 404 во другите градови. Денеска, според податоците од Министерството за здравство има околу 415 празни кревети за болни од ковид-19. Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализирани 27 нови пациенти, а од

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти, а вкупно се лекуваaт 254 болни

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти, а вкупно се лекуваaт 254 болни

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти, а вкупно се лекуваaт 254 болни Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 27 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 254 лица сомнителни и потврдени за КОВИД -19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие,

Над 650 пациенти се лекуваат од коронавирус во болниците низ Македонија

Над 650 пациенти се лекуваат од коронавирус во болниците низ Македонија

Вкупната бројка на пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели во главниот град и во болниците низ земјава е 658 и има околу 415 празни болнички кревети во ковид-центрите. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, 254 лица сомнителни и потврдени за Ковид-19

Ha инфeктивнитe oддeли вo зeмјава ce лekyвaaт 658 пaциeнти co Koвид-19

Ha инфeктивнитe oддeли вo зeмјава ce лekyвaaт 658 пaциeнти co Koвид-19

Вкупниот број пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели низ земјава е 658 и има околу 415 празни болнички кревети во ковид – центрите, соопшти Министерството за здравство. Во изминатите 24 часа во ковид – центрите во Скопје се хоспитализирани 27 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 254

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 404 пациенти, слободни кревети има

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 404 пациенти, слободни кревети има

По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 25 пациенти позитивни и суспектни на КОВИД-19. Во болницата во Штип се хоспитализирани 34 пациенти. На  инфективното одделение во Тетово има 14 пациенти, во Велес се лекуваат 34 болни, а во Куманово 52 пациенти позитивни

Во Koвид-цeнтpитe вo Скопје зa 24 чaca хocпитaлизиpaни 27 пaциeнти, вкyпнo ce лekyвaaт 254

Во Koвид-цeнтpитe вo Скопје зa 24 чaca хocпитaлизиpaни 27 пaциeнти, вкyпнo ce лekyвaaт 254

Во изминатите 24 часа во ковид – центрите во Скопје се хоспитализрани 27 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 254 лица сомнителни и потврдени за Ковид-19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град, соопшти Министерството за здравство. Во последното деноноќие, на Интерните клиники имало 10 приеми. Во ковид – центарот во

На инфективните оддели во земјава се лекуваат 658 пациенти со Ковид-19

На инфективните оддели во земјава се лекуваат 658 пациенти со Ковид-19

Фото: Б. Грданоски Вкупниот број пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот кои се лекуваат на инфективните оддели низ земјава е 658 и има околу 415 празни болнички кревети во ковид – центрите, соопшти Министерството за здравство. Во изминатите 24 часа во ковид – центрите во Скопје се хоспитализирани 27 нови пациенти поради компликации од коронавирусот

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти, а вкупно се лекуваaт 254 болни

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 27 пациенти, а вкупно се лекуваaт 254 болни

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализрани 27 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 254 лица сомнителни и потврдени за КОВИД -19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град. Во последното деноноќие, на интерните клиники имало 10 приеми. Во ковид центарот во ГОБ 8 Септември имало 9 нови приеми на

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа хоспитализирани 27 пациенти, вкупно се лекуваaт 254

Во ковид-центрите во Скопје за 24 часа хоспитализирани 27 пациенти, вкупно се лекуваaт 254

– Во изминатите 24 часа во ковид – центрите во Скопје се хоспитализрани 27 нови пациенти поради компликации од коронавирусот. Вкупно 254 лица сомнителни и потврдени за Ковид-19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град, соопшти Министерството за здравство. Во последното деноноќие, на Интерните клиники имало 10 приеми. Во ковид – центарот