притисни ентер »

Off-Facebook Activity алатката достапна за сите корисници на Facebook

Off-Facebook Activity алатката достапна за сите корисници на Facebook

Корисниците можат да ги видат сите страни кои испраќаат информации до Facebook и истите да ги избришат Еден од начините на кои Facebook доаѓа до информацијата за нашите интереси доаѓа од сите веб страни кои ги посетуваме додека сурфаме, односно информациите не доаѓаат само од лајковите и кликовите на самата Facebook мрежа. Пример за тоа е код којшто