Toyota ја претстави унапредената GR Supra за 2021 со 387 КС

Toyota ја претстави GR Supra верзијата со 3,0-литарски шестцилиндричен мотор кој наместо 340, сега располага со импозантни 387 КС Со исклучок на Supra GT4 која е направена исклучиво за тркачките паткеи, најсилната Supra од петтата генерација која може да се користи на јавните патишта сега се напојува од 3,0-литарски шестцилиндричен мотор кој сега има