притисни ентер »

(ВИДЕО) Обраќање на Николовски до земјоделците за пакетот мерки наменет за нив

(ВИДЕО) Обраќање на Николовски до земјоделците за пакетот мерки наменет за нив

Третиот пакет на економски мерки усвоен од страна на Владата предводена од СДСМ дава голема поддршка на македонското земјоделство. Веќе 5 милиони евра нови средства се на располагање на сите наши земјоделци како евтини и повилни кредити преку Развојната банка на РСМ, вели во видеообраќањето генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски Ја зголемивме

Љупчо Николовски за земјоделците: 5 милиони евра поволни кредити, 10 000 евра за семен агробизнис, зелена нафта…

Љупчо Николовски за земјоделците: 5 милиони евра поволни кредити, 10 000 евра за семен агробизнис, зелена нафта…

Поранешниот министер за земјоделство сними спот за промоција на новите владини мерки, од третиот пакет, за поддршка на земјоделието Николовски, кој е поранешен министер за земјоделство, а сега не е на функција во Владата, ама е носител на листа на СДСМ во третата ИЕ, во спотот посебно се осврнува на мерките што се однесуваат на земјоделството. Како

Николовски: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците

Николовски: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците

„Третиот пакет на економски мерки усвоен од страна на Владата предводена од СДСМ дава голема поддршка на македонското земјоделство. Веќе 5 милиони евра нови средства се на располагање на сите наши земјоделци како евтини и повилни кредити преку Развојната банка на РСМ. Ја зголемивме поддршката и за субвенционирање на трошоци за зелена нафта за механизација,

СДСМ: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците и се обезбедуваат повеќе пари за секој земјоделец

СДСМ: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците и се обезбедуваат повеќе пари за секој земјоделец

Веќе 5 милиони евра нови средства се на располагање на сите наши земјоделци како евтини и повилни кредити преку Развојната банка на РСМ. Ја зголемивме поддршката и за субвенционирање на трошоци за зелена нафта за механизација, односно ако минатата година ги покривавме трошоците до 30%, оваа година таа поддршка е зголемена до 50%. Тоа се 5 милиони евра

СДСМ: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците и се обезбедуваат повеќе пари за секој земјоделец

СДСМ: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците и се обезбедуваат повеќе пари за секој земјоделец

Третиот пакет на економски мерки усвоен од страна на Владата предводена од СДСМ дава голема поддршка на македонското земјоделство. Веќе 5 милиони евра нови средства се на располагање на сите наши земјоделци како евтини и поволни кредити преку Развојната банка на РСМ. Ја зголемивме поддршката и за субвенционирање на трошоци за зелена нафта за механизација,

СДСМ: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците и се обезбедуваат повеќе пари за секој земјоделец

СДСМ: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците и се обезбедуваат повеќе пари за секој земјоделец

Третиот пакет на економски мерки усвоен од страна на Владата предводена од СДСМ дава голема поддршка на македонското земјоделство. Веќе 5 милиони евра нови средства се на располагање на сите наши земјоделци како евтини и поволни кредити преку Развојната банка на РСМ. Ја зголемивме поддршката и за субвенционирање на трошоци за зелена нафта за механизација,

Николовски: Со пакетот економски мерки на СДСМ се намалуваат трошоците на земјоделците и се обезбедуваат повеќе пари за секој земјоделец

Николовски: Со пакетот економски мерки на СДСМ се намалуваат трошоците на земјоделците и се обезбедуваат повеќе пари за секој земјоделец

Третиот пакет на економски мерки усвоен од страна на Владата предводена од СДСМ дава голема поддршка на македонското земјоделство. Веќе 5 милиони евра нови средства се на располагање на сите наши земјоделци како евтини и повилни кредити преку Развојната банка на РСМ, рече на прес конференција Љупчо Николковски ,генералниот секретар на СДСМ „Ја зголемивме

Николовски: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците

Николовски: Со пакетот економски мерки се намалуваат трошоците на земјоделците

Третиот пакет на економски мерки усвоен од страна на Владата предводена од СДСМ дава голема поддршка на македонското земјоделство. Веќе 5 милиони евра нови средства се на располагање на сите наши земјоделци како евтини и повилни кредити преку Развојната банка на РСМ, вели генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски. -Ја зголемивме поддршката и за

Николовски: Пет милиони евра се на располагање за земјоделците како евтини и повилни кредити

Николовски: Пет милиони евра се на располагање за земјоделците како евтини и повилни кредити

Третиот пакет на економски мерки усвоен од страна на Владата предводена од СДСМ дава голема поддршка на македонското земјоделство. Веќе 5 милиони евра нови средства се на располагање на сите наши земјоделци како евтини и повилни кредити преку Развојната банка на РСМ, вели генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски. Ја зголемивме поддршката и за