притисни ентер »

Следниот четврток неработен ден - следи продолжен викенд

Следниот четврток неработен ден - следи продолжен викенд

По повод Националниот ден на Власите, 23 Мај е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на влашката заедница  им го честита Националниот ден на Власите. Инаку, и 24. Мај е неработен ден. - „Св. Кирил и Методиј“,  Ден на сесловенските

Следниот четврток неработен ден - следи продолжен викенд

Следниот четврток неработен ден - следи продолжен викенд

По повод Националниот ден на Власите, 23 Мај е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на влашката заедница  им го честита Националниот ден на Власите. Инаку, и 24. Мај е неработен ден. - „Св. Кирил и Методиј“,  Ден на сесловенските

Следниот четврток неработен ден - Потоа следи продолжен викенд

Следниот четврток неработен ден - Потоа следи продолжен викенд

По повод Националниот ден на Власите, 23 Мај е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на влашката заедница  им го честита Националниот ден на Власите. Инаку, и 24. Мај е неработен ден. - „Св. Кирил и Методиј“,  Ден на сесловенските

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ е неработен ден за сите граѓани

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците, „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот.

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ неработен за сите граѓани

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ неработен за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците, „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот. Текстот Денот на сесловенските

24 мај неработен ден за сите граѓани

24 мај неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 24 мај, петок, „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот. извор: Makfax

24 мај неработен ден за сите граѓани

24 мај неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 24 мај, петок, „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот. извор: Makfax

24 мај неработен ден за сите граѓани

24 мај неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 24 мај, петок, „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот.

Четврток и петок неработни денови

Четврток и петок неработни денови

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 23 мај 2019 година (четврток), Националниот ден на Власите , е неработен ден за граѓаните припадници на влашката заедница во Република Северна Македонија. Истовремено, Министерството за труд и социјална политика

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ е неработен ден за сите граѓани

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ е неработен ден за сите граѓани

Скопје, 17 мај 2019 (МИА) – Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците, „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот

Loading..
24 мај неработен ден за сите граѓани

24 мај неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 24 мај, петок – „Св. Кирил и Методиј“, Денот на словенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот.

Следува продолжен викенд

Следува продолжен викенд

Петок, 24 мај 2019 година, Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ е неработен ден за сите граѓани на Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Министерството им го честита празникот на граѓаните.

Следува продолжен викенд

Следува продолжен викенд

Петок, 24 мај 2019 година, Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ е неработен ден за сите граѓани на Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика. Министерството им го честита празникот на граѓаните.

Петок 24 Мај неработен ден за сите граѓани

Петок 24 Мај неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците, „Св. Кирил и Методиј", Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот .

24. мај неработен за сите граѓани

24. мај неработен за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 24 мај 2019 година (петок), „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Истовремено, Министерството за труд и социјална политика

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ е неработен ден за сите граѓани

Денот на сесловенските просветители „Св. Кирил и Методиј“ е неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците, „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот.

Следната недела споен викенд

Следната недела споен викенд

Ова денеска го соопшти Министерството за труд и социјална политика. Следниот петок, Денот на сесловенските просветители, 24 мај, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Ова денеска го соопшти Министерството за труд и социјална политика. Тоа значи дека следната недела ќе имаме споен викенд, бидејќи 24 мај е во петок. Прочитајте

Супер вест: Следи продолжен  викенд

Супер вест: Следи продолжен викенд

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека согласно со Законот за празниците, „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот.

24 мај неработен ден за сите граѓани

24 мај неработен ден за сите граѓани

Министерството за труд и социјална политика соопшти дека 24 мај, петок, „Св. Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита празникот.