притисни ентер »

Душко сега е далеку?! По наводите дека е претепана, ЈК се огласила од карантин: Ставила точка на се (фото)

Душко сега е далеку?! По наводите дека е претепана, ЈК се огласила од карантин: Ставила точка на се (фото)

Прашина која се крена околу наводите на поедини медиуми дека пејачката Јелена Крлеуша е претепана од страна на својот сопруг Душко Тошиќ, и дека полицијата интервенирала, таа во неколку наврати демантирала, а денеска девинитивно ставила точка на сите гласини. Имено, Јелена Карлеуша, која многу активна на социјалните мрежи не се стега да ги изнесува

Душко сега е далеку?! По наводите дека е претепана, ЈК се огласила од карантин: Ставила точка на се (фото)

Душко сега е далеку?! По наводите дека е претепана, ЈК се огласила од карантин: Ставила точка на се (фото)

Прашина која се крена околу наводите на поедини медиуми дека пејачката Јелена Крлеуша е претепана од страна на својот сопруг Душко Тошиќ, и дека полицијата интервенирала, таа во неколку наврати демантирала, а денеска девинитивно ставила точка на сите гласини. Имено, Јелена Карлеуша, која многу активна на социјалните мрежи не се стега да ги изнесува