Брокули на пареа (во апарат за јајца)

За брокулата и не треба многу да пишувам. Мислам дека сите знаеме колку е здрава и потребна на нашиот организам. Лично јас ги конзумирам многу, па би сакала да ја споделам идејата на кој начин ја конзумирам најчесто. Брокулите измијте ги добро и поделете ги на цветови. Наредете ги во апаратчето за јајца. Има посебно чиниче за готвење на пареа. Затворете