Ѝ рекле дека има огромен тумор и дека ќе почине, а од неа го извадиле оваа чудо (ФОТО)

Канаѓанка рекла дека се „подготвувала да умре“, откако лекарите пронашле испакнатина во големина на грејпфрут во нејзиниот црниот дроб. Сепак, таа наскоро дознала дека не станува збор за канцерогени израстоци, туку нешто сосема различно. На Касиди Амстронг (36) ѝ беше дијагностициран редок вид рак на црниот дроб, откако со години се жалела на болка