притисни ентер »

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против 27 годишно лице од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 13.08.2019 од страна на полициски службеници на ул. „Џон Кенеди“ во општина

Скопјанец (27) вооружен се возел низ Чаир, еве што пронајде полицијата во неговиот дом

Скопјанец (27) вооружен се возел низ Чаир, еве што пронајде полицијата во неговиот дом

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“ предвидено и казниво по член 396 од КЗ. Завчера од страна на полициски службеници на ул

Кривична пријава за скопјанец, во автомобилот нашле пиштол

Кривична пријава за скопјанец, во автомобилот нашле пиштол

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“ предвидено и казниво по член 396 од КЗ, информира МВР. „На 13 август полициски службеници

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К. (27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 13.08.2019 од страна на полициски службеници на ул. „Џон Кенеди“ во општина Чаир,

Се возел низ Чаир со оружје - полицијата го приведе

Се возел низ Чаир со оружје - полицијата го приведе

Скопјанец се возел низ Чаир со оружје во автомобилот, па заврши зад решетки. Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против 27-годишниот И.К.од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“, откако

Кривична пријава за чаирчанец поради недозволено поседување пиштол

Кривична пријава за чаирчанец поради недозволено поседување пиштол

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К. (27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 13.08.2019 од страна на полициски службеници на ул. „Џон Кенеди“ во општина Чаир,

Се возел низ Чаир со оружје - Полицијата го приведе

Се возел низ Чаир со оружје - Полицијата го приведе

Скопјанец се возел низ Чаир со оружје во автомобилот, па заврши зад решетки. Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против 27-годишниот И.К.од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“, откако

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

Кривична пријава за скопјанец за незаконско поседување пиштол

Секторот за внатрешни работи од Скопје – Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К. (27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“. На 13.08.2019 од страна на полициски службеници на ул. „Џон Кенеди“ во општина Чаир,

Кривична за скопјанец за неаконско поседување на оружје

Кривична за скопјанец за неаконско поседување на оружје

Секторот за внатрешни работи Скопје-Единица за недозволена трговија поднесе кривичнa пријавa против И.К.(27) од Скопје, поради постоење основи на сомнение дека сторил кривично дело „недозволено изработување, држење и тргување со оружје или распрскувачки материи“ предвидено и казниво по член 396 од КЗ. На 13.08.2019 од страна на полициски службеници