притисни ентер »

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Корона – кризата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгубените приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку загубите на приходите од меѓународниот туризам пријавени во 2009

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Корона – кризата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгубените приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку загубите на приходите од меѓународниот туризам пријавени во 2009

Туризмот во светот зaгyби 460 милијарди долари поради пандемијата

Туризмот во светот зaгyби 460 милијарди долари поради пандемијата

Корона – кpизата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгyбeните приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку зaгубите на приходите од меѓународниот туризам пријaвени во 2009

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари Корона–кризата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгубените приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку загубите

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Корона – кризата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгубените приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку загубите на приходите од меѓународниот туризам пријавени во 2009

Како последица на коронавирусот: Глобалниот туризам без 460 милијарди долари приходи

Како последица на коронавирусот: Глобалниот туризам без 460 милијарди долари приходи

Глобалниот туристички сектор е покус за околу 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници поради корона-кризата, соопштија Обединетите нации (ОН) . Загубените приходи меѓу јануари и јуни „се околу пет пати поголеми отколку загубите на приходите од меѓународниот туризам пријавени

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Корона–кризата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгубените приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку загубите на приходите од меѓународниот туризам пријавени во 2009

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Мадрид, 15 септември 2020 (МИА) – Корона – кризата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгубените приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку загубите на приходите од меѓународниот

Корона вирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Корона вирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Корона – кризата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгубените приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку загубите на приходите од меѓународниот туризам пријавени во 2009

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Мадрид, 15 септември 2020 () – Корона – кризата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгубените приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку загубите на приходите од меѓународниот

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Коронавирусот го чини глобалниот туризам 460 милијарди долари

Корона – кризата го чини глобалниот туристички сектор 460 милијарди долари приходи во првите шест месеци од 2020 година, како резултат на намалувањето на бројот на патници, соопштија Обединетите нации. Изгубените приходи меѓу јануари и јуни изнесуваат „се околу пет пати поголеми отколку загубите на приходите од меѓународниот туризам пријавени во 2009