„Имав секс со сопругот секој ден цел месец“ - што се случи?

Исповед на 47-годишната Кристин Е. која си поставила предизвик со сопругот да има секс секој ден цел месец... „Ајде да се соочиме со реалноста – сексот е првата работа која исчезнува во долгите врски. Сѐ започнува со огномети и фаза на меден месец, но некаде помеѓу плаќањето на сметките и кавгите кој да го фрли ѓубрето и да ги измие чиниите, правењето