притисни ентер »

„Ништо не разбирате вие, г-дине Мицкоски!“

„Ништо не разбирате вие, г-дине Мицкоски!“

Ова е една од лапидарните реплики на Заев на вчерашниот телевизиски дуел на МТВ. Тоа, се разбира, не е точно. Господинот Мицкоски разбира многу работи. Само што во оваа кампања реши да се занимава речиси исклучиво со својот директен опонент Заев – и со ништо друго, во каков било значаен обем, форма и количество. Дали таквата стратегија – за што овде