притисни ентер »

Ова се цените по кои ќе се продаваат горивата од полноќ

Ова се цените по кои ќе се продаваат горивата од полноќ

Дизелот поскапува, a бензините остануваат со иста цена. Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ расте за половина денар, а бензините ќе се продаваат по иста цена. Вака денеска одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство за 50,5 денари

Побрзајте на бензинска: Полнете резервоари пред полноќ

Побрзајте на бензинска: Полнете резервоари пред полноќ

Регулаторна комисија за енергетика донесе одлука и ги соопшти новите цени на горивата кои ќе стапат на сила од полноќ. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 не се променија и се продаваат за 68,50 ден/лит за ЕУРОСУПЕР БС-95 , додека малопродажната цена на ЕУРОСУПЕР БС-98 изнесува 70,50 ден/лит. Малопродажните цени на ЕУРОДИЗЕЛ

НОВО ПОСКАПУВАЊЕ: Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

НОВО ПОСКАПУВАЊЕ: Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

Ова се цените по кои ќе се продаваат горивата од полноќ

Ова се цените по кои ќе се продаваат горивата од полноќ

Дизелот поскапува, a бензините остануваат со иста цена. Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ расте за половина денар, а бензините ќе се продаваат по иста цена. Вака денеска одлучи Регулаторната комисија за енергетика. Дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство за 50,5 денари

Од полноќ, дизелот поскапува за половина денар

Од полноќ, дизелот поскапува за половина денар

Регулаторната комисија ги објави новите цени на горивата, кои почнуваат да важат од ноќеска на полноќ. Според денешната одлука, цените на ЕУРОСУПЕР БС–95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 остануваат непроменети ќе се продаваат по цена од 68,50 ден/литар, односно 70,50 ден/литар. Додека цените на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) и лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1)  се зголемуваат

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела ќе се продава по цена од 68,5 денари за литар, а Еуросупер БС-98 за 70,5 денари за литар. Малопродажната цена на мазутот М-1 НС се зголемува за 0,229 ден/кг во однос на претходно утврдената

Бензините со иста цена, дизелот поскапува за половина денар

Бензините со иста цена, дизелот поскапува за половина денар

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела ќе се продава по цена од 68,5 денари за литар, а Еуросупер БС-98 за 70,5 денари за литар. Малопродажната цена на мазутот М-1

Дизелот поскапува, бензините со иста цена

Дизелот поскапува, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Дизелот поскапува за половина денар, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

РКЕ донесе одлука: Ова се новите цени на горивата од полноќ

РКЕ донесе одлука: Ова се новите цени на горивата од полноќ

РКЕ донесе одлука: Ова се новите цени на горивата од полноќ Регулаторната комисија за енергетика ги соопшти новите цени на нафтените деривати кои ќе важат од полноќ. Според одлуката на РКЕ, цената на бензините не се менува, додека цената на дизелот ќе се зголеми за половина денар. Малопродажните цени на бензините ЕУРОСУПЕР БС-95 и ЕУРОСУПЕР БС-98 не

Дизелот поскапува, бензините со иста цена

Дизелот поскапува, бензините со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

Дизелот поскапува, бензините остануваат со иста цена

Дизелот поскапува, бензините остануваат со иста цена

Цената на дизелот и Екстра лесното масло за домаќинство од полноќ се зголемува за половина денар, а бензините остануваат со иста цена, одлучи денеска Регулаторната комисија за енергетика. Според ова, дизелот ќе се продава по цена од 61,5 денари за литар, а Екстра лесното масло за домаќинство по цена од 50,5 денари за литар. Еуросупер БС-95 и оваа недела

Поскапува дизелот, бензинот неделава по стара цена

Поскапува дизелот, бензинот неделава по стара цена

Согласно денешната одлука на Регулаторната комисија а енергетика, малопродажните цени на ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) и на Екстра лесното масло за домаќинство (ЕЛ-1) се зголемуваат за 0,50 ден/лит во однос на цените утврдени со Одлуката од 25.11.2019 година и со тоа малопродажната цена на дизелот ЕУРОДИЗЕЛ (Д-Е V) изнесува 61,50 ден/лит, додека малопродажната

Центата на бензините непроменета, дизелот поскапува за половина денар

Центата на бензините непроменета, дизелот поскапува за половина денар

Цената на бензините и неделава останува непроменета, дизелот и екстра лесното масло за домаќинство поскапуваат за половина денар. Регулаторната комисија за енергетика ги соопшти новите цени на горивата. Еуросупер БС- 95 ќе продолжи да се продава за 68,5 денари за литар, два денара поскап е оној од 98 октани, новата цена на дизелот изнесува 61,5 денари,