притисни ентер »

СТРУМИЧАНЕЦОТ Стојанче Стоилов успешно опериран!

СТРУМИЧАНЕЦОТ Стојанче Стоилов успешно опериран!

Македонскиот ракометар и играч на Вардар Стојанче Стоилов, по враќањето од синоќешниот меч против селекцијата на Турција, замина на операција. Капитенот на „црвено-црните“ ја пролонгираше операцијата за неколку дена, пред се за да му биде на располагање на селекторот Данило Брестовац за мечот со Турција. Тој е успешно опериран и сега му претстои период

СТОЛЕ СТОИЛОВ успешно опериран, се чувствува добро

СТОЛЕ СТОИЛОВ успешно опериран, се чувствува добро

Стојанче Стоилов по враќањето од Турција замина на операција, по која, според информациите до кои дојде „Спортмедиа“, големиот борец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи и покрај проблемите со коленото да настапи против Турција, одигра храбро, машки и без да се штеди.

Стојанче Стоилов од авион на операција

Стојанче Стоилов од авион на операција

Капитенот на Вардар Стојанче Стоилов по одличната игра  по враќањето од Ескишехир беше подложен на хируршка интервенција и стартуваше со рехабилитацискиот период, пренесе 24ракомет. Стоилов имаше проблеми со коленото, но го одложуваше оперирањето поради настапите за Вардар, а сега бил опериран во Скопје. Летово ќе му помине во рехабилитација.

СТОЛЕ СТОИЛОВ успешно опериран, се чувствува добро

СТОЛЕ СТОИЛОВ успешно опериран, се чувствува добро

Стојанче Стоилов по враќањето од Турција замина на операција, по која, според информациите до кои дојде „Спортмедиа“, големиот борец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи и покрај проблемите со коленото да настапи против Турција, одигра храбро, машки и без да се штеди.

Македонскиот репрезентативец Стоилов е успешно опериран

Македонскиот репрезентативец Стоилов е успешно опериран

Репрезентативецот Стојанче Стоилов, член на РК Вардар, е успешно опериран и сега му претстои период на заздравување. Македонскиот репрезентативец, веднаш по враќањето од синоќешниот меч против селекцијата на Турција, замина на операција. Вардаровиот капитен ја одложуваше операцијата за неколку дена, за да му биде на располагање на македонскиот селектор

Стоилов успешно опериран

Стоилов успешно опериран

Стојанче Стоилов веднаш по враќањето од Турција замина на операција. Македонскиот репрезентативец денеска е опериран во „Аџибадем Сиситина“ и според информациите до кои дојде „Спортмедиа“, големиот борец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи и покрај проблемите со коленото

Стоилов успешно опериран

Стоилов успешно опериран

Македонскиот ракометар и играч на Вардар Стојанче Стоилов, по враќањето од синоќешниот меч против селекцијата на Турција, замина на операција. Капитенот на „црвено-црните“ ја пролонгираше операцијата за неколку дена, пред се за да му биде на располагање на селекторот Данило Брестовац за мечот со Турција. Тој е успешно опериран и сега му претстои период

Стоилов успешно опериран, ќе ја пропушти Грција

Стоилов успешно опериран, ќе ја пропушти Грција

Како што и се најавуваше, после дуелот со репрезентацијата и квалификацискиот дуел со Турција, Стојанче Стоилов имаше операција. Стоилов подолг период имаше проблеми со менискусот на коленото и сега му следува период на рехабилитација за македонскиот репрезентативец. Како што информира „Спортмедиа“, Стоилов беше успешно опериран во „Аџибадем Систина“

Одлични вести: Стојанче Стоилов успешно опериран!

Одлични вести: Стојанче Стоилов успешно опериран!

Стојанче Стоилов веднаш по враќањето од Турција замина на опepација. Македонскиот репрезентативец денеска е опериpaн во „Аџибадем Сиситина“ и според информациите  големиот бopец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи и покрај пpoблемите со коленото да настапи пpoтив Турција,

Стоилов усшено опериран!

Стоилов усшено опериран!

Капитенот на Вардар, Стојанче Стоилов веднаш по враќањето од Турција замина на операција на коленото. Операцијата на коленото поминала успешно и сега следува период на рехабилитација за македонскиот ракометар. Иако имаше пробеми во коленото, Стоилов вчера реши да го одигра мечот против Турција и уште еднаш покажа дека е голем борец. Advertisements

Опериран Столе Стоилов

Опериран Столе Стоилов

Македонскиот репрезентативец  Сојачнче Стоилов  денеска е опериpaн и тоа веднаш по враќањето од Турција. Опрецијата беше во „Аџибадем Сиситина“, каде капитенот на Врадар го оперираше коленото. Столе се чуствува добро, а операцијата била во најдобар ред.   Иако имаше проблеми, вчера Стоилов сепак реши да го одигра натпреварот против Турција, а  денес

ЛАВОТ СТОЛЕ СТОИЛОВ УСПЕШНО ОПЕРИРАН: Ти пocакуваме брзо опopавување!

ЛАВОТ СТОЛЕ СТОИЛОВ УСПЕШНО ОПЕРИРАН: Ти пocакуваме брзо опopавување!

Стојанче Стоилов веднаш по враќањето од Турција замина на операција. Македонскиот репрезентативец денеска е опериран во „Аџибадем Сиситина“ и според информациите до кои дојде „Спортмедиа“, големиот борец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи и покрај проблемите со коленото

ЛАВОТ СТОЛЕ СТОИЛОВ УСПЕШНО ОПЕРИРАН: Ти пocакуваме брзо опopавување!

ЛАВОТ СТОЛЕ СТОИЛОВ УСПЕШНО ОПЕРИРАН: Ти пocакуваме брзо опopавување!

Стојанче Стоилов веднаш по враќањето од Турција замина на операција. Македонскиот репрезентативец денеска е опериран во „Аџибадем Сиситина“ и според информациите до кои дојде „Спортмедиа“, големиот борец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи и покрај проблемите со коленото

Иконата на македонскиот ракомет Столе Стоилов успешно опериран

Иконата на македонскиот ракомет Столе Стоилов успешно опериран

Македонскиот ракометар и играч на Вардар Стојанче Стоилов, по враќањето од синоќешниот меч против селекцијата на Турција, замина на операција. Капитенот на „црвено-црните“ ја пролонгираше операцијата за неколку дена, пред се за да му биде на располагање на селекторот Данило Брестовац за мечот со Турција. Тој е успешно опериран и сега му претстои период

Стоилов успешно опериран, следува период на рехабилитација

Стоилов успешно опериран, следува период на рехабилитација

Веднаш откако се врати од Турција, Стојанче Стоилов беше подложен на операција на коленото која поминала успешно. Капитенот на Вардар, Стојанче Стоилов го одложуваше хирушкиот зафат до мечот против Турција, откако тој заврши веднаш беше опериран. Операцијата на коленото поминала успешно и сега следува период на рехабилитација за македонскиот ракометар

Столе Стоилов успешно опериран

Столе Стоилов успешно опериран

Ракометарот Стојанче Стоилов веднаш по враќањето од Турција замина на операција. Македонскиот репрезентативец денеска е опериран во „Аџибадем Сиситина“ и според информациите до кои дојде „Спортмедиа“, големиот борец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи и покрај проблемите

Опериран Столе Стоилов

Опериран Столе Стоилов

Македонскиот репрезентативец  Стојанче Стоилов  денеска е опериpaн, и тоа веднаш по враќањето од Турција. Опрецијата беше во „Аџибадем Систина“, каде капитенот на Вардар го оперираше коленото. Столе се чувствува добро, а операцијата била во најдобар ред.   Иако имаше проблеми, вчера Стоилов сепак реши да го одигра натпреварот против Турција, а  денес

Столе Стоилов успешно опериран

Столе Стоилов успешно опериран

Столе Стоилов успешно опериран Стојанче Стоилов веднаш по враќањето од Турција замина на операција. Македонскиот репрезентативец денеска е опериран во „Аџибадем Сиситина“ и според информациите до кои дојде „Спортмедиа“, големиот борец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи

СТОЈАНЧЕ СТОИЛОВ Е УСПЕШНО ОПEPИРАН: Нашата икона денес е опepиран во „Аџибадем систина„ и се чувствува добро!

СТОЈАНЧЕ СТОИЛОВ Е УСПЕШНО ОПEPИРАН: Нашата икона денес е опepиран во „Аџибадем систина„ и се чувствува добро!

Стојанче Стоилов веднаш по враќањето од Турција замина на опepација. Македонскиот репрезентативец денеска е опериpaн во „Аџибадем Сиситина“ и според информациите до кои дојде „Спортмедиа“, големиот бopец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи и покрај пpoблемите со коленото

Стоилов опериран по натпреварот – еве каква е неговата состојба

Стоилов опериран по натпреварот – еве каква е неговата состојба

Стојанче Стоилов веднаш по враќањето од Турција замина на опepација. Македонскиот репрезентативец денеска е опериpaн во „Аџибадем Сиситина“ и според информациите до кои дојде „Спортмедиа“, големиот бopец се чувствува добро. Стоилов уште еднаш покажа зошто е икона на македонскиот ракомет и ја заслужува сета почит, одлучи и покрај пpoблемите со коленото