притисни ентер »

Основачот на Али Експрес: Сиромашните луѓе имаат една заедничка работа поради која никогаш нема да заработат доволно

Основачот на Али Експрес: Сиромашните луѓе имаат една заедничка работа поради која никогаш нема да заработат доволно

Џек Ма или Ма Јун е кинески бизнисмен и филантроп, кој е основач и извршен претседател на Алибаба груп. Од 2014 година тој е најбогатиот човек во Кина и 18-тиот најбогат човек во светот со проценето богатство со нето вредност од 24.1 милијарда долари. Има кажано многу мотивирачки мисли, а еве некои што се однесуваат на грешките кои ги прават луѓето

Сиромаштија

Сиромаштија

Сиромаштијата кај некои луѓе.