притисни ентер »

Уште една жртва на КОРОНАВИРУС во Хрватска

Уште една жртва на КОРОНАВИРУС во Хрватска

Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска, јави дописниот на МИА. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат на интензивна нега приклучени на респиратори

Уште една жртва на КОРОНАВИРУС во Хрватска

Уште една жртва на КОРОНАВИРУС во Хрватска

Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска, јави дописниот на МИА. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат на интензивна нега приклучени на респиратори

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска, јави дописниот на МИА. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат на интензивна нега приклучени на респиратори

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска, јави дописниот на МИА. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат на интензивна нега приклучени на респиратори

Уште една жртва од коронавирусот во Хрватска

Уште една жртва од коронавирусот во Хрватска

Уште една жртва од коронавирусот во Хрватска Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска, јави дописниот на МИА. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска, јави дописниот на МИА. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат на интензивна нега приклучени на респиратори

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска, јави дописниот на МИА. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат на интензивна нега приклучени на респиратори

Втора жртва од коронавирусот во Хрватска

Втора жртва од коронавирусот во Хрватска

Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска, јави дописниот на МИА. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат на интензивна нега приклучени на респиратори

Регистириран вториот смртен случај од Ковид-19 во Хрватска

Регистириран вториот смртен случај од Ковид-19 во Хрватска

Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат на интензивна нега приклучени на респиратори. Од хрватското Министерство

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Хрватска ја регистрираше втората жртва од коронавирусот

Mаж на возраст од 74 години кој имал хронични болести е втората жртва на коронавирусот во Хрватска, јави дописниот на МИА. Човекот веќе неколку денови бил во критична состојба и приклучен на апарати за дишење. Хрватските здравствени власи објавија дека во земјата од 481 заразени, само 14 лица се наоѓаат на интензивна нега приклучени на респиратори