притисни ентер »

Потрошувачката прикажана од патниот компјутер е неточна!

Потрошувачката прикажана од патниот компјутер е неточна!

ФУТУРАМА Потрошувачката прикажана од патниот компјутер е неточна! 1 минута 1 1 Меѓу работите кои ги фрустрираат возачите е индикаторот кој покажува колку гориво ни останува, исто како и дигиталниот показател за преостанатата километража. Сепак, бројката на километри кои можеме да ги поминеме е ретко точна, бидејќи прецизна калибрација е речиси невозможна

Потрошувачката прикажана од патниот компјутер е неточна!

Потрошувачката прикажана од патниот компјутер е неточна!

Меѓу работите кои ги фрустрираат возачите е индикаторот кој покажува колку гориво ни останува, исто како и дигиталниот показател за преостанатата километража. Сепак, бројката на километри кои можеме да ги поминеме е ретко точна, бидејќи прецизна калибрација е речиси невозможна Според Американската автомобилска асоцијација, точноста варира повеќе на