притисни ентер »

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

– На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Децата од „Дајте музика“ ќе настапат на Јуниорскиот Евросонг во Париз во декември

Децата од „Дајте музика“ ќе настапат на Јуниорскиот Евросонг во Париз во декември

Децата од ТВ-серијалот „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија на 19. Јуниорски Евросонг, што ќе се одржи во Париз на 19 декември. Оваа година, МРТ го искористи правото сама да го избере учесникот и се реши за децата од еден од најпопуларните домашни телевизиски програми, во кој редовно се промовира македонската музика. „Дајте музика“ е копродукциски

Децата од „Дајте музика” наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика” наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика”. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа година реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на Ковид-19

Другарите од „Дајте музика“ ќе нè претставуваат на детскиот Евросонг

Другарите од „Дајте музика“ ќе нè претставуваат на детскиот Евросонг

На 19-тото издание на Јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од мегапопуларниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Оваа година, Јавниот радиодифузен сервис МРТ реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на

„Држете ни палци“: Ѕвездите од „Дајте музика“ ќе нѐ претставуваат на Јуниорскиот Евросонг 2021

„Држете ни палци“: Ѕвездите од „Дајте музика“ ќе нѐ претставуваат на Јуниорскиот Евросонг 2021

„Држете ни палци“: Ѕвездите од „Дајте музика“ ќе нѐ претставуваат на Јуниорскиот Евросонг 2021 К.С. Пред 4 минути Фото: Фејсбук, „Дајте музика“ Преслатките ѕвезди од детскиот телевизиски серијал „Дајте музика“ ќе нѐ претставуваат на 19. издание на Јуниорскиот Евросонг 2021. – Драги наши обожаватели, чест ни е да ви соопштиме дека оваа година во декември

Децата од серијалот „Дајте музика“ ќе не претставуваат на Јуниорскиот Евросонг во Париз

Децата од серијалот „Дајте музика“ ќе не претставуваат на Јуниорскиот Евросонг во Париз

Песната со која ќе се претстави нашата земја ќе биде избрана и промовирана во следните неколку месеци. На неа ќе работат композитори кои веќе соработуваат во проектот и добро ги познаваат вокалните и артистичните капацитети на децата од шоуто… На 19-тото издание на Јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од мегапопуларниот

Децата од серијалот „Дајте музика“ ќе ја преставуваат Македонија на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од серијалот „Дајте музика“ ќе ја преставуваат Македонија на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од серијалот „Дајте музика“ ќе ја преставуваат Македонија на Јуниорскиот Евросон. Песната со која ќе се претстави нашата земја ќе биде избрана и промовирана во следните неколку месеци. На неа ќе работат композитори кои веќе соработуваат во проектот и добро ги познаваат вокалните и артистичните капацитети на децата од шоуто., соопштија од МРТВ

Децата од серијалот „Дајте музика“ ќе ја преставуваат Македонија на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од серијалот „Дајте музика“ ќе ја преставуваат Македонија на јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од серијалот „Дајте музика“ ќе ја преставуваат Македонија на Јуниорскиот Евросон. Песната со која ќе се претстави нашата земја ќе биде избрана и промовирана во следните неколку месеци. На неа ќе работат композитори кои веќе соработуваат во проектот и добро ги познаваат вокалните и артистичните капацитети на децата од шоуто., соопштија од МРТВ

Децата-ѕвезди од „Дајте музика“ ќе нè претставуваат на Детската Евровизија

Децата-ѕвезди од „Дајте музика“ ќе нè претставуваат на Детската Евровизија

Група деца од популарната ТВ серија „Дајте музика“ ќе бидат наши претставници на 19-то издание на Детската Евровизија, кое оваа година ќе се одржи во Париз. „Драги наши обожаватели, чест нѝ е да ви соопштиме дека оваа година во декември во Париз, ќе ја претставуваме Македонија на Junior Eurovision. Држете нѝ палци“, стои во објавата на Инстаграм профилот

„Држете ни палци!“ – Дечињата од „Дајте музика“ ќе нè претставуваат на Детска Евровизија 2021

„Држете ни палци!“ – Дечињата од „Дајте музика“ ќе нè претставуваат на Детска Евровизија 2021

На овогодишната Детска Евровизија што ќе се одржи во Париз ќе бидеме претставени од дечињата од емисијата „Дајте музика“. Во наредните неколку месеци ќе имаме можност да ја слушнеме и песната. Фото: Инстаграм Дечињата од „Дајте музика“ ќе имаат можност да нè претставуваат на Детската Евровизија, а веста беше споделена на официјалниот Инстаграм профил

Децата од „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија на Јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија на Јуниорскиот Евросонг 2021

На 19-тото издание на Јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од мегапопуларниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Оваа година, Јавниот радиодифузен сервис МРТ реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на

Децата од „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија на Јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија на Јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од „Дајте музика“ ќе ја претставуваат Македонија на Јуниорскиот Евросонг 2021 На 19-тото издание на Јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од мегапопуларниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Оваа година, Јавниот радиодифузен сервис МРТ реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник

Децата од серијалот „Дајте музика“ се нашите претставници на Јуниорскиот Евросонг 2021

Децата од серијалот „Дајте музика“ се нашите претставници на Јуниорскиот Евросонг 2021

На 19-тото издание на Јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од мегапопуларниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Оваа година, Јавниот радиодифузен сервис МРТ реши да го искористи правото на интерна селекција и избор на претстaвник на оваа престижна манифестација, согласно со актуелната состојба од пандемијата на