притисни ентер »

Гигс спиел со сопругата на брат му, приказната за неверството на познатиот фудбалер

Гигс спиел со сопругата на брат му, приказната за неверството на познатиот фудбалер

Познатиот фудбалер на Манчестер Јунајтед Рајан Гигс, осум години бил во тајна врска со Наташа, сопругата на неговиот брат Родриј. Двајцата се запознале во ноќен клуб во Манчестер, додека сопругата на Гигс, Стејси во тоа време била трудна. По два месеци врска со Гигс, Наташа го запознала и Родриј со кого подоцна се омажила. Наташа признала дека направила

Гигс спиел со сопругата на брат му, приказната за неверството на познатиот фудбалер

Гигс спиел со сопругата на брат му, приказната за неверството на познатиот фудбалер

Познатиот фудбалер на Манчестер Јунајтед Рајан Гигс, осум години бил во тајна врска со Наташа, сопругата на неговиот брат Родриј. Двајцата се запознале во ноќен клуб во Манчестер, додека сопругата на Гигс, Стејси во тоа време била трудна. По два месеци врска со Гигс, Наташа го запознала и Родриј со кого подоцна се омажила. Наташа признала дека направила