притисни ентер »

Во големите градови наскоро ќе нема поштари (ВИДЕО)

Во големите градови наскоро ќе нема поштари (ВИДЕО)

Беспилотното летало разнесува пратки со тежина до пет килограми и покрива простор од осум километри , колку што изнесуваа оддалеченоста меѓу две станици. Проектот за достава на пошта е заеднички меѓу DHL-Sinotrans и кинескиот производител на дронови EHang, што е прв случај меѓународна компанија да работи на достава на пошта во Кина. Дронот два папти

Големите градови набргу може да останат без поштари (ВИДЕО)

Големите градови набргу може да останат без поштари (ВИДЕО)

Една од компаниите во сопственост на ДХЛ почна да испорачува пратки со беспилотни летала, дронови, во јужната кинеска метропола Гуангџоу. Дроновите со транспортни кутии тежат до пет килограми, а со експресната испорака покриваат површина од осум километри помеѓу две станици. Проектот за достава со дронови заеднички го водат „ДХЛ-Синотранс“ и кинескиот

Дали големите градови наскоро ќе останат без поштари?

Дали големите градови наскоро ќе останат без поштари?

Една од компаниите во сопственост на DHL почнала да доставува пратки со беспилотни летала - дронови, во јужната кинеска метропола Гуангжу. Беспилотните летала со транспортни кутии и тежина до пет килограми, со експресна достава покриваат простор од осум километри, меѓу две станици. Проектот на достава со дронови заеднички го водат DHL-Sinotrans и кинескиот

(Видео) Големите градови наскоро може да останат без поштари

(Видео) Големите градови наскоро може да останат без поштари

Една од компаниите во сопственост на DHL почна да испорачува пратки со беспилотни летала, дронови, во јужната кинеска метропола Гуангџоу. Дроновите со транспортни кутии тежат до пет килограми, а со експресната испорака покриваат површина од осум километри, помеѓу две станици. Проектот за достава со дронови заеднички го водат DHL-Sinotrans и кинескиот

(Видео) Големите градови наскоро може да останат без поштари

(Видео) Големите градови наскоро може да останат без поштари

Една од компаниите во сопственост на DHL почна да испорачува пратки со беспилотни летала, дронови, во јужната кинеска метропола Гуангџоу. Дроновите со транспортни кутии тежат до пет килограми, а со експресната испорака покриваат површина од осум километри, помеѓу две станици. Проектот за достава со дронови заеднички го водат DHL-Sinotrans и кинескиот

(Видео) Големите градови наскоро може да останат без поштари

(Видео) Големите градови наскоро може да останат без поштари

Една од компаниите во сопственост на DHL почна да испорачува пратки со беспилотни летала, дронови, во јужната кинеска метропола Гуанџоу. Дроновите со транспортни кутии тежат до пет килограми, а со експресната испорака покриваат површина од осум километри, помеѓу две станици. Проектот за достава со дронови заеднички го водат DHL-Sinotrans и кинескиот

(Видео) Големите градови наскоро може да останат без поштари

(Видео) Големите градови наскоро може да останат без поштари

Една од компаниите во сопственост на DHL почна да испорачува пратки со беспилотни летала, дронови, во јужната кинеска метропола Гуангџоу. Дроновите со транспортни кутии тежат до пет килограми, а со експресната испорака покриваат површина од осум километри, помеѓу две станици. Проектот за достава со дронови заеднички го водат DHL-Sinotrans и кинескиот

Големите градови набргу може да останат без поштари (ВИДЕО)

Големите градови набргу може да останат без поштари (ВИДЕО)

Една од компаниите во сопственост на ДХЛ почна да испорачува пратки со беспилотни летала, дронови, во јужната кинеска метропола Гуангџоу. Дроновите со транспортни кутии тежат до пет килограми, а со експресната испорака покриваат површина од осум километри помеѓу две станици. Проектот за достава со дронови заеднички го водат „ДХЛ-Синотранс“ и кинескиот